Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) 

Jedna hvězda za to, jaký byl první díl série. Bohužel zde víc než jinde platí, že čím víc dílů, tím horší film. Chtěl bych vidět jediný důvod, proč scénáristi zařadili do děje nesmyslnou bitku spolujezdkyň o místo vedle jezdce. To jako nikomu nepřijde divný, že vraždění ženských navzájem je prostě odporné? Celý film nicméně těží pouze z úspěchu toho prvního, což je veliká škoda.

plakát

Hooligans (2005) 

Chápu, že většina nedá pět hvězd, protože lidé hodnotící filmy asi těžko budou rozumět tomuhle filmu. Nejde tady jen o to, že se dospělí chlapi mlátí kvůli fotbalu. Jde o styl života. Neříkám, že to je dobře, neobhajuju tohle chování, neříkám, že to tak má být. Ale říkám, že tenhle film má v sobě něco víc, než rvačky fotbalových fanoušků. A že jsem se velmi bavil při jeho sledování, jestli to tak můžu říct.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Bohužel jsem od něj totiž čekal o dost víc a úplně jsem se nedočkal. Místy tam bylo až moc realistických scén, které mi připadá, že jsou pro drsné seveřany typické. Konec byl však příjemným překvapením a celkově pozvedl kvalitu celého filmu, takže nakonec těsně 4 hvězdy místo 3.

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Příjemná oddychovka, která určitě potěší přiznivce Jasona Segela, protože hraje roli, která mu prostě sedí.

plakát

Senna (2010) 

Člověk, díky kterému Brazílie zapomínala na svůj bídný život. Skvěle natočený dokument, který jen dokazuje, jaká rivalita panuje za zdmi paddocku F1.

plakát

Obhájce (2011) 

Nejlepší film letošního roku. Posun do TOP 5 pro mě. Lidé, kteří nemají rádi právníky, je budou mít rádi ještě méně. Ale pro člověka, kterého právní prostředí baví, je to luxusní film. Nezbývá než doporučit..

plakát

Náš vůdce (2008) 

Tento film, by se měl podle mého názoru povinně pouštět na středních či základních školách. Je zde krásně vidět (i když trochu idealisticky), jak dokáže schopný řečník doslova zfanatizovat okruh lidí, na který se pak balí další a další. Velmi zajímavý film

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Ano, je to americká hovadina. Ano, je to novodobý Karate Kid. Ano, takový filmy už tu byly mnohokrát. Ale ANO, zaslouží si pět hvězdiček.

plakát

Top Gun (1986) 

Ačkoliv je to jasně viditelná reklama na americké letectvo, tak je to můj nejoblíbenější film. Viděl jsem ho již jako velmi mladý divák a od té doby nesčetněkrát znovu. Nechybí tam akce, vážná témata ani vtipné momenty. Prostě je tam všechno, co skvělý film má mít.

plakát

Já, robot (2004) 

Skvěle počítačově zpracovaný film, ve kterém jako vždy září Will Smith. Pro mě asi nejlepší sci-fi film, ve srovnání s ním se šaškárny typu Star Wars můžou jít klouzat.