Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (113)

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Zapadl mi tenhle snímek, dlouho jsem ho oddaloval a byla to chybička. Daniel Craig tu je lepší, jak v Bondovce - 80%.

plakát

Mechanik zabiják: Vzkříšení (2016) 

98 minut stopáž, ale záporáků by bylo na 3 díly...těžká orientace, strašně toporný scénář a ani ty silikony to nezachrání, ještěže Jason kope jako za mlada, akorát to všechno hrozně kvapí...65% škoda škoda, našlápnuto bylo na 80.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Jedna jediná hvězda a to za Margot Robbie 😊 šílená kravina, ani v polospánku jako popcornovka 😬

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Na to, kolikátý je to díl, pořád dobrý, pořád nápaditý. Stvoření záporáka na začátku naprosto boží. Osvěžující je i zařazení Sophie Turner (Sansa Stark) a Evana Peterse (ten kluk z American Horor Story). Škoda, že Wolverine nedostal více prostoru, ale i tak hodně slušný 90%.

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

Autistický muslim se zamiluje do indické emigrantky. O jejího syna se stará jako o vlastního a i přes protesty rodiny dojde i na svatbu, rozjedou malý rodinný bussines a všechno klape jako na drátkách. Pak přijde 11. září.. Být muslim je nežádoucí ... a začíná neuvěřitelná pouť Rizvana Khana až před prezidenta spojených států. Jen těžko popsatelný příběh o lásce, smrti, xenofobii a o kulturních rozdílech. Více, jak rok jsem odkládal shlédnutí tohoto snímku - chyba 100%.

plakát

Most špiónů (2015) 

Věrohodné, historické drama, podloženo o skutečné události s atmosférou tak hustou, že by se snad dala i nahmatat. Snímek z doby studené války, 10 let po pádu nacistického Německa, vypráví o vztazích mezí tehdejším SSSR a USA. Cílem je vyměnit ruského agenta za amerického špionážního pilota, kontinuálně také za amerického studenta ekonomie, což má zprostředkovat právník z Brooklynu (Tom Hanks) a to vše na půdě Berlína, který je tou dobou dělen železnou oponou. Kontinuálně prožíváte také příběh celá rodiny, která je díky odvaze a touze po spravedlnosti vlastního otce takřka nejnenáviděnější rodinou v zemi. 80%

plakát

Focus (2015) 

Podfuky, intriky, zvraty, pořád výbornej Will Smith a překrásná Margot Robbie. Jeden hajzlík vedle druhýho, až z toho jde hlava kolem. Co je trik, se poznat prostě nedá. - 75%

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Mám za sebou první díl a i když to není Guy Ritchie, jsem strašně příjemně překvapený. Dva sympaťáci v akci, neochvějná dávka ironie a sarkasmu, drama, napětí i akce. Hra stínů to není, ale vysoká hra ano, třeba se vyškrábe na 5 hvězd, 80%.

plakát

MR 73 (2008) 

Atmosféru Sedm, Vražd podle Jidáše atd. nečekejte, ale na film z ponuré Francie je to slušný psycho.. Závěr je opravdovou pikantní, brutální a bez slitování - 75%.

plakát

V srdci moře (2015) 

Velká očekávání ve mě probudil tento snímek, avšak po shlédnutí zůstávají nenaplněna.. Slibné drama mezi Thorem a kapitánem lodi Essex se zasekne stejně jako hon na největšího Moby Dicka všech dob. Zhruba v polovině se film už vleče asi jako plavba na záchraných člunech, závěr už je naprostý zmar, asi jako záchranná mise s roztrhanými plachtami. Celé to podtrhne čiré šílenství, zoufalství a kanibalismus posádky, odnikud nikam a po vydařeném rozjezdu děj utone v tichých vodách pacifiku, 40% s odřenými zády, přídí a uraženými stěžni..