Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (16)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

další z filmů, který ve vás vyvolá spoustu pocitů a donutí ještě několik minut po konci přemýšlet. jedním slovem nádhera, silný příběh! 166min uteklo jako voda...

plakát

Pláž (2000) 

zajímavý nápad, hudba super, sympatiční herci, k tomu záběry nádherné přírody a ta pohoda! :)....až se člověk zasní a jel by hned za nimi, konec filmu už člověka probere. pro mě 4*

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

taky jsem příjemně překvapená! milý nápaditý příběh, vtipné hlášky-super.....navíc, malá tuhle pohádku miluje-příšerky u nás frčí den co den a ještě mi nezačaly lézt na nervy :)

plakát

Za plotem (2006) 

ty "dojemný" scénky a kecy o morálce, rodině apod. mě natolik vytáčely, že jsem se zapomněla i smát...musím dát jen 1*

plakát

Dorian Gray (2009) 

horor to tedy určitě není a thriller - no...budiž. každopádně mně se to hodně líbilo a film jsem si pustila ještě několikrát. výborně natočeno, výborné herecké výkony,já jsem spokojená a doporučuji! jen bych řekla, že je to jeden z filmů, na který se nedá dívat kdykoliv, člověk na něj musí mít náladu.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

odreagovačka, po dlouhé době jsem se u filmu tak smála až mi tekly slzy :) tohle se povedlo.

plakát

Méďa (2012) 

nechápu co na tomhle filmu všichni mají...asi jsem očekávala úžasnou jízdu a smršť vtipů, protože samotný nápad mě nadchnul a říkala jsem si "to bude pecka" .....hm, těžce jsem se zmýlila. u filmu jsem usínala, navíc hlavní hrdinka mi byla dost nesyptatická(mimochodem nedávno jsem se dozvěděla, že je jednou z nejvíc sexy hereček, docela mě to šokovalo a zvedlo sebevědomí)a jestli jsem se jednou pousmála, tak moc...no co víc napsat , zklamaně jsem se teda dokoukala do konce a šla spát. jak píše verbal, dalo se z toho plyšovýho zmr.. vytřískat mnooohem víc!!

plakát

Stmívání (2008) odpad!

nevím jestli se tomu filmu smát nebo nevěřícně kroutit hlavou nad celou tou stupiditou! už jen když vidím hlavního hrdinu("idolá dívčích srdcí"), tak se mi chce zvracet...víc nemám co dodat.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) odpad!

nezaujalo,totální úlet, ani jednou jsem se nezasmála a po pár minutách jsem film vypla. ještě dvakrát jsem se ke Strachu a hnusu v Las Vegas kvůli Deppovi vrátila, ale ne, usnula jsem a další pokusy jsem vzdala...

plakát

Uvnitř (2007) 

na mě nejspíš až moc silný kafe..dívat se na tento film v těhotenství byla opravdu hodně velká blbost - po půl hod jsem na to neměla žaludek ani nervy a celý horor jsem proklikala - barva obrazovky byla převážně červená. po tom kousku co jsem zkoukla bych řekla, že film docela postrádal příběh a byl založen čistě na jatkách a násilí....každopádně atmosféra velice dobrá * !