Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (460)

plakát

Návrat do ráje (1983) (seriál) 

Další z romantických maškarád, která je jednak na období docela poměrně dost špatně natočená, sice zaujme dějem, ale to je tak možná všechno, ale i to není vrcholná úroveň.

plakát

Setkání v červenci (1978) 

Komedie, která rozhodně pobaví a potěší, každopádně se nejedná o žádnou pecku. Je to paráda se dívat na ještě mladého talentované Kaisera a Tomáše Holýho.

plakát

Spojenec (2006) 

Jo, tak tohle se opravdu povedlo! Už od začátku jsem seděl a čuměl jak puk a čekal, co z toho nakonec bude., jak to Clive Owen vymyslí a musím říct, že opravdu elegantně. Nejvíce mě zaujal Denzel Wahington (ostatně jako v každém jeho filmu), který podle mě perfektně ztvárnil detektiva, který na tom nakonec vydělal. Trochu jsem byl zklamán způsobem, jak se rukojmí nakonec dostaly ven z banky, hold čekal jsem to více promakanější. A v neposlední řadě se mi hlavně líbili perfektně zpracované fleshforwardy a podle mě dokonalá hudba.

plakát

Team America: Světovej policajt (2004) 

Očekával jsem od tohohle rozhodně o dost víc, bohužel jsem byl opět zklamán. Nijak mě tato loutková komedie nezaujala a ani jejich sprostým slovníkem nijak výjimečně. Hold, tohle už nepotřebuju vidět znovu.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Kdo by asi tvrdil na začátku, že se z tohohle stane poměrně slušná romantika s poměrně dramatickým podtextem (otec Dylana). Já teda rozhodně ne, ale jsem rád, že se to až takhle zpravilo. :)

plakát

Na odstřel (2009) 

Odkdy dělají novináři hlavní vyšetřovací tým? No nevím ,ale kdyby to tak bylo, tak by bylo asi po zločinech. Přijde mi to jako obdoba Zodiaca (2008), kdy se do toho pouští jen novináři. Bylo zde nesmírně moc informací, dat a faktů, přitom konec hodně rychle uběhl. Nechybělo pár hodně pikantních zvratů, prostě film, jak má být!

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Film, který se rozhodl udělat dojem v minulosti skvělým námětem, scénářem a rozhodně riskantním fantasy žánrem. Bohužel po grafické stránce u mě naprosto selhali, ale dává mi to hodně silný pocit toho, že je něco takového pro mě nesmrtelného, což mi připomíná krásné usměvavé vzpomínky na tento parádní film. :)

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Já věděl, že Tom Cruise je nesmrtelnej, ale to to trvalo než se o tom natočilo! Nehorázná akce, která mě bavila, už dlouho jsem se u akčního filmu tak dobře nebavil. Těch ptákovin, těch nehorázných haluzí a umění, no to se musí líbit snad každému! :)

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Dvojka už mě tak neoslovila, tak jako to udělala jednička. Zde už se film nezaměřuje jen na toho neschopného číšníka, ale spíše na udatného Dračího bojovníka bez hranic. Nebýt celkem povedeně zpracovaných flashbacků, slušného finiše a hodně otevřeného konce by bylo mé hodnocení značně horší.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Už jsem si říkal, kdy je konečně napadne udělat něco ve stylu kung fu, protože na tyhle boje jsou animáky jako dělaný. No a když se stane hlavním hrdinou přerostlá tlustá a neschopná panda, tak je to kopec srandy. Opravdu, někdy jsem se hodně smál, zpříjemní to rozhodně den.