Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Jessica Biel

Top tři výkony: Tenley - Letní vzplanutí ( 2001 ), Erin - Texaský masakr motorovou pilou ( 2003), Abigail Whistlerová - Blade: Trinity ( 2004 ).

Top tři oblíbené role s ní: Tenley - Letní vzplanutí ( 2001 ), Kara Wadeová - Stealth: Přísně tajná mise ( 2005 ), Alex McDonoughová - Když si Chuck bral Larryho ( 2007 ).

Ten kdo viděl Jess v bikinách jako Tenley nebo Karu, či jako kočičí právničku Alex, musí mi dát za pravdu, že tahle holka je prostě symbol dokonalé ženské a herecké krásy a i homosexuál by jistě při pohledu na ni ještě přehodnotil svou orientaci. Má u herečky přesně to, co mě dokáže vždy zaručeně dostat. Přirozenou ženskost, krásu, sex appeal a především šarm a umění dokázat mě rozesmát, což je kombinace, která mě vždy zaručeně bere. A ačkoli herečky nehodnotím jen dle vzhledu, tady si ji jako jedničku prostě dát musím. V hereckém světě anorektiček a hloupoučkých blondýnek je tahle herečka podle mě ideál toho, čemu se říká přirozená krása. A když se k tomu přidá kouzelný úsměv a nějaká ta vtipná hláška..Kara(Stealth) ,,prostě řekni že mě miluješ srabe,,..Tak prostě říkám, miluju tě holka a u mě jsi jasná jednička žebříčku.

Diane Kruger

Top tři výkony: Helena - Troja ( 2004 ), Lisa - Miluj mě prosím ( 2004 ), Abigail Chaseová - Lovci pokladů ( 2004 ).

Top tři oblíbené role s ní: Lisa - Miluj mě prosím ( 2004 ), Abigail Chaseová - Lovci pokladů ( 2004 ), Elsa - Speciální jednotka ( 2011 ).

Diane asi měla životní rok co se kariéry zatím týče 2004, protože v něm natočila všechny své zatím nejlepší filmy. Neskutečně krásná, není moc neumělých blondýn jako ona.  Nenápadná a přesto tak výrazná.  Velice sympatická holka.

Reese Witherspoon

Top tři výkony: Anette - Velmi nebezpečné známosti ( 1999 ), Elle Woodsová - Pravá blondýnka ( 2001 ), June Carterová - Walk the Line ( 2005 ).

Top tři oblíbené role s ní: Ivy Millerová - Nebezpečná zásilka ( 1998 ), Melanie Carmichaelová - Holka na roztrhání ( 2002 ), Elizabeth Mastersonová - A co když je to pravda ( 2005 ). 

Tak tohle je asi ten nejkouzelnější úsměv a nejsrandovnější herečka na světě. Opravdu zlatíčko schopné zahrát jak krásného anděla(Malý Nicky), tak i bezkonkureční tmavovlásku(Nebezpečná zásilka).  Málo co mě pobaví tak jako Reese spolu s Christinou Applegate jako hloupé mladší sestry Rachel v Přátelích. Reese je skutečně jediná pravá blondýnka mezi herečkami.

Jennifer Aniston

Top tři výkony: Rachel Karen Greenová - Přátelé ( 1994 ), Nina Borowski - Objekt mé touhy ( 1998 ), Jenny Groganová - Marley a já ( 2008 ).

Top tři oblíbené role s ní: Jenny Groganová - Marley a já ( 2008 ), Eloise - Láska na druhý pohled ( 2009 ), Rose - Millerovi na tripu ( 2013 ).

Jennifer je jednoznačně nejslavnější díky roli Rachel, o tom není pochyb, i mě se líbí právě pro to. Ale myslím, že filmy jako Objekt mé touhy nebo Marley a já dokázala, že je i výbornou filmovou herečkou. Patří jasně mezi ty top herečky, které mě vždy rozesmějí i okouzlí svou krásou. A na světě asi nebude víc sexy hereček než je ona.

Jennifer Morrison

Top tři výkony: Missy Vangliderová - Přežít vánoce ( 2004 ), Alyson Cameronová - Dr. House ( 2004 ), Winona Kirková - Star Trek ( 2009 ).

Top tři oblíbené role s ní: Annie - 100 žhavých tygřic ( 2002 ), Alyson Cameronová - Dr. House ( 2004 ), Mindy - Ten největší ( 2007 ).

Jenn mám samozřejmě nejradši pro její doktorku Cameronovou, ovšem když jsem jí viděl jako mladou Annie, musel jsem uznat, že už jako mladá puberťačka byla nesmírně milá a okouzlující. Po roli hlouponké Mindy pak prozměnu se mi na ní zalíbila její vtipná stránka. Celkově je tato herečka asi hodící se zejména pro seriály, ovšem jen Jessica Biel myslím jí dokáže předčit v přirozené kráse v blond světě Blondywoodu. Zkrátka tahle Kameramanová je prostě boží. 

Kate Beckinsale

Top tři výkony: Evelyn Johnsonová - Pearl Harbor (2001 ), Sára Thomasová - Lásce na stopě ( 2001 ), Selene - Underworld ( 2003 ).

Top tři oblíbené role s ní: Evelyn Johnsonová - Pearl Harbor ( 2001 ), Sára Thomasová - Lásce na stopě ( 2001 ), Donna Newmanová - Klik: Život na dálkové ovládání ( 2006 ).

Stejně jako Diane i Kate se asi nejvíce proslavila díky jednomu průlomovému roku, u Kate je to 2001 a role Evelyn(Pearl Harbor) a Sáry(Lásce na stopě). Její životní rolí je asi ale role Selene v Underworldu. I když spíše díky jejímu krásnému vzhledu než-li hereckému umění zde. Ale v romantických filmech se mi Kate moc líbí a proto ji mám v desítce.