Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (300)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Jako herní fanda nemůžu dát jinak než 5*, ale vlastně by mi stačilo jen poslouchat soundtrack a stačilo by to taky na pět. Spousta krásných malých detailů pro znalce hry, ale ani neznalec se neztratí.

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

Tady máš 5* a dej si k tomu hvězdiček kolik chceš a chceš k tomu ještě hvězdičkový hranolky? Tady je máš!

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Natočeno v době, kdy ti stačil dobrý scénář a věřit tomu, co děláš. Nemusel si plnit normy na počet nebílých lidí, karbonovou stopu a jako co se zrovna cítíš za pohlaví, jestli jako demigodincel nebo útočná helikoptéra. Film má výborné audio, emoce, světabol i tíha génia a lidí kolem něj. Zkrátka povedené dílo.

plakát

Bratři (2023) 

Surové jak by to mělo být.

plakát

Fotři (2023) 

Jen za prvních pár minut sledování tohohle skvostu jsem pochopil, proč Amíci každou chvíli vystřílí nějakou školu, kostel, nemocnici nebo tak něco. Já je chápu.

plakát

Loki (2021) (seriál) 

O hudbě nebudu radši ani mluvit, sedlo to jak hrnec na sedidlo. Každá show nemůže být výjimečná, tahle ano. Fantastická kombinace humoru, patosu, hloubky, atmosféry , která graduje přesně jak má, kdyby tvůrci od Marvelu tohle dokázali nyní převést na velké plátno, možná by se nešířila pravdivá pomluva, že po endgame marvel skončil. Faktická minimální provázanost s ostatní Marvel tvorbou navíc pomůže vklouznout do děje i jedinci, který neví v jakém díle si Thorinson nadělal do kalhot a kam to spadlo, rozhodně si to za všechen čas dám znova. Vždy.

plakát

Leo (2023) 

Sandlerovina v animáku? Ano prosím, víc takových. Žádná lqbtaihg+!/_&( vymejvarna mozků. Dobře udělaný. Jo, není to Pixar, ale překvapilo.

plakát

Menu (2022) 

Variace filmu díra a povedená. Tenhle snímek má několik vrstev a každý si zde najde to svoje. Jeden idiot uvidí 6, druhý 9 a vzadu se jim směje borec co vidí singularitu. Je to film o pomstě? Pro někoho ano. Je to horor? Pro někoho ano. Je to mistrovskej kousek, kde každý má přesně tu svou roli až na někoho, kdo dokáže nahlédnout za oponu, kam má zakázáno koukat a pochopí něco, co ostatním uniká? Jak se vyhnout závodu za korumpujícím bohatstvím, slávou, posedlostí v kterém postupně všichni ztratí sami sebe?na klíčem se vrátit se k úplným základům a zjistit, že jediný způsob jak vyhrát závod je se ho neúčastnit? Pochopit, že každý kuchař či ovčan, který tyhle zvrhlíky podporuje je vinen stejnou mírou a zaslouží stejný konec? Jo, někdo to tak vidět může.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Bavil jsme se od začátku do konce, zaujme to i úplného neznalce D&D a těm co ví to udělá na srdíčku o kapánek více dobře. Žádný woke sračky, všechno tady prostě fungovalo.