Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (300)

plakát

Nimona (2023) 

Tak je rok 2024 a prostě tam musí být nějaká LWBTQUAIAJO-+/?!_ tématika a kvůli téhle bych si asi levou kouli neurizl. Krásná lehce punk jízda plná popkulturnich narážek s pěknými vizuály i hudbou. Zápletka předvídatelná, ale co, pořád je to "pohádka".

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Ripoff americké "klasiky" bez duše, plné krásného českého trapna a posilování stereotypů s rádoby uvědomělým koncem. Jednu hvězdu za Langoše a Hadoše + nějaký ten přitroublý vtípek.

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Natočeno v době, kdy ti stačil dobrý scénář a věřit tomu, co děláš. Nemusel si plnit normy na počet nebílých lidí, karbonovou stopu a jako co se zrovna cítíš za pohlaví, jestli jako demigodincel nebo útočná helikoptéra. Film má výborné audio, emoce, světabol i tíha génia a lidí kolem něj. Zkrátka povedené dílo.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Zacku, do čeho si tu duši dal? Když se snažíš vykrást star wars, fire-fly, dunu a bůhví co ještě ( celý jsem ti fakt nedal), tak by to mohlo mít aspoň trochu duši ne? Ne, rozhodně nemá. Ani ta pseudo-zimrovska hudba tě nezachrání, ani zprvu sympatický zaporák, tady je všechno velký špatný. Protagonisti? Až na jednu výjimku špatný. Vizuál? Vykradačka a k tomu nepovedená. Jolanda by ti chtěla udělat vše dobrý do budoucnosti, ale místo toho vidí velký špatný.

plakát

Nyad (2023) 

Zprvu jsem na tohle nebyl moc zvědavý, ale tahle věř, bez a dokážeš mořská verze se dala zkousnout vcelku jednoduše. Krásná symfonie, co dokáže lidská mysl a benevolence přírody. Psychologická vsuvka také funguje a i když to asi málokdo rád uslyší, tak ty prasárny co se jí v životě stali, tak bez nich by nevydržela tak dlouho. Bez tragédie není výjimečnosti.

plakát

Orion a tma (2024) 

Dobrá oddechovka, ale na Pixar nebo Disney věci to nemá.

plakát

Bratři (2023) 

Surové jak by to mělo být.

plakát

Bratři (2009) 

Surové jak by to mělo být.

plakát

Úsvit (2023) 

Na českou produkci dobrý, 3,5*