Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (68)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Film nehodnotím, protože jsem neviděla celý. Pokud něco začíná scénou, kde zcela realisticky zaživa upalují zvíře (a nikde se nedočtete, že žádnému zvířeti nebylo během natáčení  ublíženo, tak je mi úplně jedno, že se to ze zákona nesmí). Tahle scéna na mě byla moc a dál už se dívat nechci.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Dobré téma, hezké zpracování, napínavé. Ale opět, pro mě nestravitelně odporný charakter hlavního hrdiny. Aby byl někdo tak neskutečně zbytečnej a problematickej a přitom se tvářil, jako hrozný klaďas. Nope! Ke konci už mě to nebavilo, jen jsem čekala jak to dopadne a víc a víc mě vývoj příběhu pohoršoval. Ani kdyby ubíhal podle mých představ bych ale nehodnotila lépe. Rozhodně to nepotřebuji nikdy vidět znovu.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Tohle úplně nevím jak hodnotit. Napínavé, zajímavé zvraty, ale pro mojí čistou duši trochu nestravitelné téma, odporné charaktery a málo pocitu zadostiučinění. Takže film asi stojí za shlédnutí, ale rozhodně jsem z něj neměla dobrý pocit, naopak.

plakát

Pompeje (2014) 

Na můj vkus byla zápletka moc fádní. Jako romantická duše oceňuji lásku otroka a vysoko postavené paničky. Ale to celkové podání, způsob seznámení, komplikace. No jasně zase ty přehnané komplikace. Jako by to, že on je gladiátor a ona dcera správce města nestačilo :D. Do toho mi opravdu vadí ty hrdinské pindy. Sakra hrne se na vás láva, to se i ten největší hrdina vyprdne na malou holku, co se válí na zemi a neumí se ve svých cca 10 letech sama zvednout. Přirozený výběr hadr. Ale co čekat od spolupráce Kanaďanů a Němců...

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Mám trochu rozpačité dojmy. Když to vezmu s velkou nadsázkou, respektive připustím, že to bylo vytvořeno s velkou nadsázkou. Tak OK. Jako film ze života zombií, se dalo čekat, že bude fakt táhlý a nudný. Přesto jsem čekala trošku víc. Jako jo, zasmála jsem se, ale znovu už bych na to neměla :D.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Mysteriózní horor? Tohle je asi tak strašidelné jako Stmívání, nebo Upíří deníky. Nejděsivější na tom je, jak je to natočený. Prostě další upírská romance. A k tomu dialogy kolikrát vůbec nedávají smysl.

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Myslím, že námět měl mnohem větší potenciál. Já jsem opravdu zklamaná, čekala jsem víc. Tohle takové nijaké.

plakát

Ďábelská posedlost (2015) 

Nuda, zbytečné monology, trapné monology, střihy, co nedávají smyl. Jako nápad dobrý, ale provedení fakt mizerné. Já prostě nechápu, jak někdo může někde zapnout kameru, aby subjekt nepřetržitě sledovala a pak přepínat mezi dalšími třemi kamerami na chodbách, kde se nic neděje a v závěru vám uteče děj z té jedné kamery, kvůli které tam subjekt přespával a všichni to okomentují slovy "nevíme, co se tam stalo". Tak proč jste tam tu ženu a kameru měli??? :D Prostě nechápu. Jsou to prkotiny, ale ten film takhle úplně degradují.

plakát

Prach a broky (2015) (amatérský film) 

Když to budu hodnotit v rámci amatérských filmů, tak můžu s klidným srdcem dát 4 hvězdičky. V porovnání s prvním počinem téhle "party lidí" je vidět značný pokrok. Na filmu je fakt pořádný kus práce. Jsou tam věci, které už na mě byly trochu moc, např. vztah Ronji k ostatním loupežníkům. Ale jinak jsem se velmi bavila. Je to vtipné, bojové scény působí věrohodně a místy jsou herecké výkony téměř profesionální.

plakát

Babadook (2014) 

V každém pořádném hororu musí být erotická scéna :D. No tenhle mě překvapil, byla sice velmi, velmi slabá, ale i přes to stál horor za to. A závěr mě konečně opravdu překvapil. Podle mě tohle stojí za to vidět ;).