Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Zajímavosti k filmům (62)

Julie Lescautová - Znásilnění

Julie Lescautová - Znásilnění (1993) (epizoda)

Na autě komisařky se dost často mění registrační značka. Zatímco u domu a i v pozdějších dílech je obvyklá 753AMG91, hned poté u popelářů je registrační značka s dvojkou navíc 7532AMG91, která se pak vyskytne i na stanici, u výjezdu, v márnici a v nemocnici. Registrační značka bez dvojky, tedy 753AMG91, se objevuje hned u školy, tedy po popelářích, později opět u školy a při únosu ve štěrkovně.

Julie Lescautová - Znásilnění

Julie Lescautová - Znásilnění (1993) (epizoda)

Modrý Renault už je vedle popelářského auta, když se řidič vrací, avšak na dalším záběru, kdy řidič běží ke dveřím, modrý Renault teprve najíždí vedle popelářského vozu.

Julie Lescautová - Dávná nenávist

Julie Lescautová - Dávná nenávist (1995) (epizoda)

Při konfliktu Sáry (Jennifer Lauret) se spolužáky u kavárny ve 37. minutě je při pohledu na útočníka v boční ulici starší červený vůz, který má žlutou registrační značku, ale při následném pohledu na Sáru má červené auto černo stříbrnou registrační značku a také na sloupu už není zákaz vjezdu pro 3.5t, který tam předtím byl.

Zelenáč

Zelenáč (1990)

Při závěrečné přestřelce na letišti Strom (Raul Julia) zůstane ležet na pásu pro zavazadla, ale už nepřijede. Avšak pás pro zavazadla jezdí stále dokola, tudíž by se měl objevit.

Velký flám

Velký flám (1966)

Záběry v hotelu a v kanalizaci pod operou byly natočeny ve vystavěných kulisách ve studiích Billancourt.

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992)

Při odjezdu na letiště dostává Kevin (Macaulay Culkin) v dodávce svou letenku, která je opatřena jeho jménem. Když se v hotelu připravuje na útěk, letenku by mít neměl, ale má ji i s nadepsaným jménem, které je ale více vpravo (K začíná za A z Airlines, v dodávce je K pod A z Airlines, stejně tak N končí pod N, v dodávce před N).

Grand Prix

Grand Prix (2022)

Poté, co policista Holeček (Marek Daniel) domluví jako cyklista v JZD předání kol, následuje záběr na dodávku pana Nováčka (Miroslav Donutil) jedoucí po dálnici, která má ale pravé zadní kolo hliníkové. V dalším záběru, v kempu, již má opět rezervní černé plechové kolo.

Cizinec ve vlaku

Cizinec ve vlaku (2018)

Na konci filmu, když projede vlak zatáčkou a vykolejí, je Mike (Liam Neeson) po uvolnění řetězu a nárazu vlaku vymrštěn a naskočí na přední část posledního vagonu. Poté ale trosky vlaku (jeden vagon) spadnou za poslední vagon, tedy za zadní část, kde je Mike, ten však naskočil na přední část. Už když je zachráněn spolucestujícím, je vidět, jako by šlo o konec vagonu (dle směru pohybu pozadí).

Komisař Moulin - Komisař Moulin: Znamení hrozby

Komisař Moulin - Komisař Moulin: Znamení hrozby (1993) (epizoda)

Na začátku filmu dojde k honičce, na jejímž konci vjíždí pachatelé do uličky lemované stromy, ale nikde v dálce není vidět bílé auto, o které vzápětí pak Peugeot 604 pachatelů vyskočí. Na druhé straně je i tmavé auto, které také nebylo vidět.

Tři muži na zabití

Tři muži na zabití (1980)

Po zabití komisaře Lietharda (Christian Barbier) v bytě Gerfauta (Alain Delon) vyjíždí Gerfaut v čase 44:15 pronásledovat vrahy. Když se s autem obrací, ve vedlejší ulici není vidět auto vrahů, byť v následujícím záběru vrazi touto ulicí jedou.

Reklama