Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Pořady (10)

Válka skladů

Válka skladů (2010)

Stačil mi jeden jedinej díl a zamiloval jsem se, totálně a bezmezně jsem se zamiloval! Každé odemykání garáže či skladovacího boxu prožívám úplně stejně jako jejich noví vlastníci a jsem vždy naprosto ohromen, co se najde v obyčejné krabici. Například v boxu za 400$ kde na první pohled je jen sporák a starý kuchyňský nábytek se najde krabice se sbírkou mincí v hodnotě 6000$. Nebo v jiném za pár stovek najdete TOP4 sbírku komixů za 130 000$, neskutečné, dechberoucí, MILUJU TEN WOW FAKTOR!!

Dannyho auťáky

Dannyho auťáky (2013)

Další z pořadů, u kterého nemám problém zkejsnout do 2, do 3 hodin ráno. Hltám jeden díl na druhým a stále nemám dost! Krátká stopáž, do které toho je ale nacpáno neskutečné množství. Žádné kecy, žádné řešení ostatních věcí. Prostě auto seženou, upraví a předají majiteli/prodají. Moc se mi líbí také ten koncept projíždění okolí a shánění nevšedních aut k přeprodeji, případně úpravě. Chlapci se toho nebojí a kolikrát zastaví řidiče uprostřed jízdy a prohodí s ním pár slov. Maximální spokojenost.

Mezi žraloky

Mezi žraloky (2009)

Hodně zajímavý investorský pořad, kde se před skupinku miliardářů postaví obyčejné osoby mající buď zajímavý nápad nebo upadající byznys a snaží se výměnou za vlastnictví části svého byznysu (patentu,nápadu) získat potřebnou finanční náplast. Velice mne však mrzí, že tu není na konci každého dílu nějaký "reunion" - jinými slovy, že nevíme, jak jednotlivé uzavřené obchody nakonec dopadly. Našel jsem však jednu stránku, na které tyto informace jsou popsány. Odkaz zanechám v diskuzi.Edit: tak od půlky první série jsem se dočkal a mám radost, že v každém díle je tzv. Shark Update, kde vždy ve stručnosti představí jeden dříve úspěšně uzavřený obchod a dozvíme se, jak se jim daří teď, proto přidávám poslední, pátou hvězdu.

Rychle a hlučně

Rychle a hlučně (2012)

Ještě o parník lepší, než Texas Car Wars a téměř srovnatelné s Counting Cars, především díky neskutečně příjemné a sympatické dvojici z Gas Monkey Garage. Jinak nemám, co víc dodat. Další perfektní pořad o přestavbách a úpravách klasických amerických aut, které zbožňuji.

Vášnivý jedlík

Vášnivý jedlík (2008)

Adam je přirozený šoumen a umí to výborně prodat. Skvělý, trefný hlášky, který nejsou trapný. Příjemně krátká stopáž, která je ale nabušená k prasknutí, takže v konečném součtu stejně nejde shlédnout jen jeden díl, vždy skončíte minimálně u dvou až třech. Zajímalo by mě na kolika transplantacích orgánů už byl, pokud tyhle prasečiny/pochoutky jedl každý týden po dobu tří sérií. Doporučuji nesledovat ve večerních hodinách, může to způsobit neskutečnou žravou, která skončí až tím, že ve 2:30 vytáhnete z lednice oběd na druhej den a naládujete ho do sebe, zatímco budete sledovat další díl. To se mi naštěstí stalo jen jednou, povětšinou to končí "pouze" prázdným pytlíkem chipsů, případně dvěma jogurty s rohlíkem. Challenges jsou šílený, zvrácený, ujetý, neuvěřitelný, pro normálního člověka v podstatě nesplnitelný (ani kdyby měl sníst pouze 1/3 soutěžní porce), ale neskutečně zábavný a variabilní. Adam pojídá sladké, slané, smažené, pálivé, s ohledem na množství, velikost, váhu nebo počet, na čas nebo bez časového limitu. Tohle mě baví! Man v. Food, vítej v oblíbených!

Big game

Big game (2010)

Jako pokerový fanoušek a aktivní hráč jsem spokojený. High stakes poker jak má být doplněný zajímavým atributem - online kvalifikantem (amatérem), který dostane 100 000$ a co vyhraje nad a zůstane mu po 150handách, může si nechat.

Mistři zastavárny

Mistři zastavárny (2009)

Poté, co jsem shlédl Hardcore Pawn, a Hardcore Pawn: Chicago jsem navýšil hodnocení tohoto TV-pořadu na 5*. Oceňuji, že tam předměty představují, zvou si odborníky, odehraje se tam několik obchodů za díl a vidíme kolik na tom případně vydělají či prodělají. Vše se točí výhradně kolem vydělávání peněz a negociace. Žádné reality-tv blbosti okolo, jako to je u Hardcore Pawn, teď si toho cením více.

Krásky a šprti

Krásky a šprti (2005)

Sice jsem viděl australskou verzi, ale na tu zde bohužel není profil, tak jen čistě se "zapamatovacích" důvodů hodnotím tuto americkou verzi. I když z komentářů vidím, že australská je více vtipnější, geekovější s většími přeměnami atd, s čím mohu pouze souhlasit. Byl jsem hodně překvapen, především z úkolů pro geeky, které byly trefně voleny. A TY PŘEMĚNY? MAZEC!!