Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (64)

plakát

Zahalte jí tvář (1985) (seriál) 

Při každé detektivce s Adamem Dalglishem, když slyším tu tklivou, houslovou melodii, naskakuje mi husí kůže. A s lety to pro mě rozhodně atmosféru neztratilo.

plakát

Nestyda (2008) 

Tři hvězdy za frňák Simony Babčákové :-)

plakát

Chlapci a chlapi (1988) (seriál) 

Nooo, co říci? Že můj manžel se na tomhle seriálu ukájí, protože na vojně měli stejnou techniku? To je můj manžel. Za sebe musím říci, že většího nadržence než je Zounar, když se pokouší dostat Haničku jsem jinde neviděla. Každopádně seriál mého dětství, který jsem sledovala a strašně se bála o staršího bratra až tam bude muset. Aby se z něj nestal takovej blb nadrženej jako byl Zounar ? :-)

plakát

Vítr v kapse (1982) 

Sagvan zemřel, Lukáš mu to za dva roky oplatil, všichni jsme smutní, ale to nic nemění na tom, že tyto filmy mě absolutně nebaví. Dvě hvězdy za Ivanu Andrlovou, kterou mám ráda a jen mě mrzí, že tomu Vaculíkovi nakonec dala.

plakát

Kamarád do deště (1988) 

Tak nevím, hlavní hrdinové na mě působí jako netáhla, kteří jenom hledají cestičky jak zbohatnout a nehrábnout. Na takové lidi jsem alergická, i když mají ksicht mladého Vaculíka a pseudoitala Tofiho. Jedna hvězda a ani nevím proč.

plakát

Kam doskáče ranní ptáče (1987) 

"Musil, ještě jsi málo zkusil. Jestli chceš víc, tak buď hodně drzej. " No paráda, opravdu povedený dětský film, který mě pořád baví.

plakát

Norbit (2007) 

No jasně, Zlaté malině to neuteklo, ale to neznamená, že to není neskutečná legrace. Pro mě teda určitě, takže dávám čtyři hvězdy a musím se přiznat, že jsem uvažovala i nad pěti. Sranda musí být!

plakát

Tři bratři (2014) 

Tak rozporuplná pohádka tady dlouho nebyla. Zdá se, že ji divák buď odsoudí nebo je z ní nadšený. To je můj případ. Dívám se na ni pořád dokola a baví mě čím dál víc. Všichni nadávají na Dyka, ale tady je úplně super, vážně mě baví: " Povahou jsem spíš rapl, já to vím, kdybych na ní káupl...."