Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Recenze (17)

plakát

Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023) 

Myslím že je to ta nejpovedenější animace od původního roku 1987.Nedávno jsem zahlédl na ,,Déčku´´ jiné želvy ninja. Animace hrozná příběhy podprůměrné. Toto bylo na tuto dobu opravdu krásně udělané. Scénář nic moc. Dabing s hláškami alá Helena Vondráčková apod. mi přišly trochu nepovedené do tohoto žánru. Dalo by se zapracovat lépe na překladu - ale budiž. Nelíbí se mi že má každá želvička jinou tvář a takzvanou muskulaturu. Vždycky byly želvy stejné proč to měnit ? Je to moje srdcovka z pořadu magion a ty originály asi nic nenahradí. Tento film je ale nejpovedenějším od této doby. Hrané nesrovnávám - u těch ke škoda slov i když filmy byly dobré. Ale vizuálně nic moc. Za mne z těch animačních druhý nejlepší hned po originález roku 1987. P.S. Pamatujete si kdysi na základních či jinýchakcích bylo maškarní ? - Vždycky jsem šel za všechny želvy stačilo jen vyměnit pásky :D a Donatello byl můj TOP :-)

plakát

První očista (2018) 

Nejsem rasista, ale tohle bylo černý až moc. Velmi jsem se těšil na zajímavou podívanou jak celý námět očisty vznikl, ale bohužel byl spíchlý až moc rychle. Film by si zasloužil určitě nápaditější scénář. Proti hercům nic nemám, složenky se platit musí. Jen bych uvítal prostě více kreativity než spíše ,,bezhlavé´´ vraždění.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Kniha je kniha ! Ale film se víceméně povedl, herecky vynikající ale 100% potenciál využitý nebyl. Chybělo mi tam konečné vysvětlení detektivovi co všechno se stalo a proč. Pár velice vtipných scén z knihy mi tam chybělo. Asi by ta stopáž filmu byla dlouhá, ale i tak opravdu povedený. A severské prostředí filmu dodalo to podstatné. O jednu hvězdu méně, jen za vynechané nějaké pasáže z knihy.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Humor,napětí a prostě WES. Tim je ve svém živlu,seriál taky a herci jakbysmet. Dávám o hvězdičku míň jen za úplně neodhalenou CZJ :D. Věc ... no to je věc. Nejpovedenější věc jakou jsem ze všech věcí na světě viděl.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Viděl jsem velký špatný. Takovou klasiku takhle zneuctit, předchozí díl byl jakž takž. Tento ten nebyl ani jakž ani takž. Je hezké mít v rozpočtu místo pro herce takových kvalit, ale to nedělá film dobrý. Dávám dvě hvězdy za trochu humoru a výpravu.

plakát

Batman (2022) 

Aneb jak se stal z upíra, velkoemo netopýr. Dobře natočené, jelikož přes dlouhou stopáž flm nenudí snad ani minut. Trochu jsem se bál telenovely alá upír bude dělat do kočky. Naštěstí se žádná incestní zoofilní romantika nekonala. Herci vybraní naprosto ok a zvuk a hudba je taková depresivní, což k tomuto filmu naprosto patří. Za mě výborné ačkoli jsem se bál hodně bál. Nakonec musím uznat že to stojí za 4 hvězdy. Mínus jedna hvězda za přílišnou temnotu. A za oblek catwoman - ten mohl být sofistikovanější.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Harry Pottera vůbec nemusím a na fantastická zvířata jsem šel s přítelkyní. A dejme tomu že i dobrovolně. Protože 3D je 3D. Ale jak jsem Harry Potter není můj šálek kávy, ale fantastická zvířata byly výborná. Herci u mě obstáli na výbornou. Jediná špatná volba si myslím, že padla na scénář. Chvíli jsem se ztrácel a byl jsem tzv v koncích co se vlastně děje a proč. Ale film zpracován prostě tak že se mi líbil. Humoru dostatek napětí ještě více. Jen zbytečně dlouhý. Dalo by se to zkrátit a já bych mezi jednotlivými pasážemi třeba neztrácel instinkt nepřemýšlet nad dějem co kdy kde a proč. A pokud se natočí samostatnej film o zvířatech budu jen rád. V to jsem doufal u tohoto filmu. Ale jak říkám scénář si asi vyždoval toto. Asi bych psal něco jiného kdybych četl knihy Rowlingové, takže asi soudím film tak jak se vám asi nelíbí. Takže mě nehaňte je to jen můj názor a nejsem fans Harryho Pottera. Sám za sebe dávám i přes mojí špatnou soustředěnost u filmu ( tím myslím scény kdy jsem prostě netušil ) 4*

plakát

...a Bůh stvořil ženu (1956) 

Tak jsem teď dokoukal tento film. Před filmem říkali, že to je první film BB a dostal ji na vrchol ? Můžu říct, ale jen to, že BB se dostala na vrchol asi jen kvůli své kráse, protože herecky tento film jí ani jinými herci nebyl nikterak zajímavý. A film sám o sobě je nuda nuda nuda ... 1 hvězdička za BB, jinak ten film je bohužel jedna st. tropézská bída....

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Beru v potaz současnou dobu a bohužel si myslím že většina rodin to má úplně stejně. Naštěstí tato rodinka to bere s humorem a nadsázkou USA sobě vlastní. A doufám, že z toho počtu současných rodin nemá u sebe tak nadrženého fracka a tak lehcezaostalou cérenku ... ale kvůli ní hvězda do plusu. A za zoufalého Ala a za lehce nadřazenou peggy taky. Tři hvězdy bohatě postačí tomuto průměrnému sitcomu, kterému chybí něco od soli a něco od pepře - vzato kuchařskou metodou.

plakát

The Road Runner Show (1966) (seriál) 

Nejlepší forma zábavy od looney tunes. Kam se na ně hrabe Tom a Jerry ... mig mig a rázem výbuch jakékoli vymoženosti od ACME ... Chybující kojot Vilda je výborně graficky znázorněn, zejména pak po jeho eskapádách.