Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (720)

plakát

Ad Astra (2019) 

Film určený pro studenty psychologie. Vložte do atraktivního prostředí vesmíru banální zápletku o malém synovi jemuž se nevěnoval tatínek workoholik. to celé okořeňte špetkou naznačeného rozpadu vztahu s manželkou. Přidejte pár nelogičností o ničení Země výboji z pohonu vesmírné lodě vzdálené desítky světelných let od Země, o přežití jedince ve vesmíru po 30 let. A závěrem se unuďte v kině k smrti při sledování tohoto snímku.

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Asi bych šel s hodnocením výš, kdyby seriál zkrátili na max 6 dílů. Takhle se jednotlivé díly natahovaly vatou vedlejších nevykreslených postav, které neměly žádný vliv na celkový příběh a ani jejich naznačené linky neměly žádný konec. Prostě tam jen byly...

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

scénáristicky nezáživné krimi případy, ale vtipně a zábavně podané vyšetřování

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

:-( dávám dvě jen z nostalgie nad původními díly a za jedinou dobrou postavu z "minulých" sérií tajemného kuřáka

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Neubráním se srovnání s fenoménem své doby, Avatarem. Už jen proto, že scénář pochází mimo jiné i od Jamese Camerona. Digitální zpracování se opět posunulo o několik stupňů dopředu a je to znát. I samotný příběh, ač jednoduchý a opět využívající recyklované zápletky a záporáky, je o dost lepší, než v Avatarovi. Postavy se vyvíjejí a mění a i vedlejší postavy jsou zajímavé. Na barevnosti a přehnaných bojových akcích je znát manga styl a celkově vyznívá i celé zpracování filmu, že je tvořeno pro širokou cílovou skupinu a počítá se se ziskem z východoasijských zemí.

plakát

Ambulance (2022) 

Film plný zbytečných, nezajímavých a s dějem nesouvisejících bouraček a honiček, kde za zmínku stojí jen výborně hrající Yahya Abdul-Mateen II a  Eiza González. Jinak vše byl scénáristický nesmysl s nesmyslně dlouhým časem filmu.

plakát

Americký zabiják (2017) 

Bohužel jsem podle traileru čekal úplně jiný film. Ale dívat se na to rozhodně dalo (zvlášť díky postavě Michaela Keatona). Zabaví a nezanechá negativní ani pozitivní dojem.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Výborná česká vtipná pohádka, kterou kazí jen zbytečné bezúčelné "štěky" různých hvězd, hvězdiček a rádoby hvězdiček. A že jich tam je... Bohužel...

plakát

Angel from Hell (2016) (seriál) 

takové pohodové pohlazení, není to žádný sitcom, kde se smějete od počátku do konce. Je to spíše usměvavé přemýšlení o životě a vztazích.