Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (154)

plakát

DOTA: Dračí krev (2021) (seriál) 

Nejlepší fantasy podívaná, všech dob!!!

plakát

Dragon Age: Rozhřešení (2022) (seriál) 

Nádherné zpracování, bavila mě celková zápletka kolem smolařky Miriam. Držím jí palce. Gradace dílu byla pro mne velmi silná a ke konci osvobozující. Těším se na další sérii. Byl jsem všem třem herním titulů a každé příběhy z tohoto světa jsou velmi vítané.

plakát

Dunkerk (2017) 

U mě Nolanovi filmy nejsou na první podívání, zkusím napodruhé. A napodruhé to asi pochopím až napotřetí.

plakát

Wind River (2017) 

Do mě hlavně zasel Cave a Ellis. Ať už to dělají jakkoliv, tak jsem otevřen jak hosteska při prvním briefingu.

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Krom dramatického děje spočívá síla v laskavosti, něžnosti, procítěnosti a na vrcholu všeho je Jimmy s Kim, kteří tvoří mou nejoblíbenější partnerskou dvojici, na kterou je radost se dívat. Opravdový herecký unikát spočívá v právnicko-bratrském rozporu, kvůli které jsem ke konci třetí série, absolutně přestal dýchat. Což se stalo i u BB tuším. Přesto je pro mě Better call Saul aktuálnější, jak tématem, tak humorem a neostýchá svou jemností. Strašně se těším na pokračování a nikdy si neodpustím konec.

plakát

Psí poslání (2017) 

Existuje plno dojáků, které působí smutně, ale mé oční břímě, zůstává netknuté, jako můj úd ve 14ti letech. Ovšem, když obsadíte film, kde umírá pes, nedokážu být silný, tak jako Bob Ross, když maloval svůj obrázek.

plakát

Světlo mezi oceány (2016) 

The Light Between Emotions. Miluje ji, protože je moc hezká, ale tady bylo dáno najevo, že hezcí lidé myslí, především na sebe.

plakát

Noční jízda (2013) 

Mě se líbilo, jak magořil z toho fotra, ale telefonovat za jízdy, bych tak dlouho opravdu nevydržel.

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Špatně využitý potenciál. Atmosféra mohla povstávat už ze začátku a syrovost měla panovat přes celý snímek. Nevadí, však sedni a lehni bylo na místě.