Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Bastardi: Reparát (2023) odpad!

Horší odpad jsem snad v koši nenašel !! Příběh úplně o ničem, mistama je hercům fakt špatně rozumnět a cele je to bez šťávy ,energie  s negativním ,umirajicim ,trapným, nudnym ,příběhem ,snažící se mistama o nejakej vtip ,kterýmu se nesměje ani ten co v životě  vtip neslysel .

plakát

Tour de France: Bez příkras (2023) (seriál) 

Jeden z nejlepších dokumentu co jsem viděl ,ale možná je to kvůli tomu ,ze sám jezdim a miluji to  😂

plakát

Rebeka (2020) 

Hodně se to táhne, děj nic moc, celé takové zmatené. Nebavilo mě to.

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Velmi hodnotný dokument. Sečetlý, milý pán Attenbourough líčí světu, jak závažné problémy nastanou, pokud se k planetě Zemi budem chovat stále jak hovada. Závěrem nabízí i řešení, výchozí cestu z toho dna kam naše společnost směřuje.

plakát

V síti (2020) 

Hodně dobrá práce, snad to alespoň trošku pomůže vymytit ten plevel co na internetu je. Klobouk dolů za herecké výkony hlavních postav, upřímně se mi špatně dýchalo celý film.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Takže asi takhle, o kapele Queen jsem určitě slyšel, znal par songu které jsem nijak nevyhledával, neposlouchal, možná jen tak někdy z radia. Až tenhle film mi teprve otevřel oči a ja se dival na kapelu, která byla fenomenální a dodnes ještě je. Dival jsem se na něco, co absolutně v dnešní době už neexistuje... .. Freddie Mercury byl prostě frajer, ať už dělal cokoliv po svých koncertech, to je jedno, byl svůj a ja jsem diky filmu "Bohemian rhapsody začal poslouchat Queen.. Začal jsem sledovat koncerty, které byly fantastické. Dnes mě mrzi, že skončil jak skončil a ja jsem nebyl a ani vlastně nemohl jit na jejich koncert. Díky za tento film,má srdce, duši, historii, a patrně jednoho z nejlepších zpěváků co kdy žil, naprosto famózní!!!!!

plakát

Coco (2017) 

Po dlouhe době, fakt dobrej animák. Originální příběh,který určitě stojí za podívání.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

BOMBA ! ...NEMÁM CO DODAT

plakát

Prodloužený víkend (2013) 

začátek dobrý,nápaditý,akční, průběh nudný ,konec trapný