Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (713)

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Další z řady českých slabých komedií posledních let, nicméně tahla se aspon dala v pohodě dokoukat ikdyž jsem se moc nezasmál a škoda, že Adam Hobzík nedokázal využít ten potenciál..

plakát

Matky (2021) odpad!

Asi takovej film nedokážu ocenit, protože nejsem matka ani otec, ale ikdybych byl tak bych se styděl něco takovýho pustit do kin nebo už je na tom tahle republika morálně fakt tak špatně? přál bych si to časem vidět v černých číslech..

plakát

Ada (2021) 

Mnou nejvíc očekávanej ,,horor" zbytku roku 2021 a mam smíšený pocity.. slovo horor jsem dal do uvozovek, protože to je spíš mysteriozní drama a jedna velká podivnost, ale nemůžu říct, že bych byl nějak zklamanej ikdyž to určitě neni film pro každýho..

plakát

Zásek (2021) 

Od francouzských komedií očekávam obecně vždycky hodně, ale tohle byl bohužel dost nevyužitej potenciál vzhledem k největšímu tématu součastnosti, Danny Boon nezklamal, ale jako celek slabota..

plakát

Olda (2010) (studentský film) 

Pani je nemocná a nemůže za to.. myslim si, že na tom se všichni shodnem, že za takový věci nikdo nemůže.. co mi ale dost vadilo a nemohl jsem to kvůli tomu ani dokoukat byly ty její typický český nasraný důchodcovský kecy.. jinak by to byl hodně zajímavej dokument

plakát

Záskok (2020) 

Jestli mi paměť dobře slouží, tak jsem nikdy nedal tak nízný hodnocení filmu o záměně identit/dvojnících atd, ale tohle byla fakt slabota u který mě trošku rozesmála fakt jenom jedna hláška..

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Neni to starej James Wan na kterýho jsme zvyklý a zdá se, že se vydá novou cestou proti který osobně nic nemam.. Zhoubné zlo je podle mě jeden z nejzásadnějších hororů posledních 10ti let a jen tak se na něj nezapomene a James Wan opět nastavil laťku vysoko.. tady nemám co vytknout..

plakát

Krvavě rudé nebe (2021) 

Taková zajímavá přijatelná kombinace upírskýho hororu a thrilleru o únoscích, která se ovšem musí brát s nadsázkou, protože my starý strejdové už víme, že upíři neexistujou..

plakát

Tom White (2004) 

Jak už tu někdo psal, je to fakt takovej australskej Volný pád, ale americkej originál je kvalitou úplně někdě jinde.. Tom White je jako celek zvláštní i celkem nudnej film, ale úplný zatracení si taky nezaslouží ikdyž vim že podruhý už ho nikdy neuvidim..

plakát

Smrt ve tmě 2 (2021) 

Nemůžu si pomoct, ale moje filmový srdce je po delší době naplněný tou pravou nefalšovanou spokojeností ikdyž Smrt ve tmě 2 neni navazující pokračování, ale o to víc je podle mě 2ka akčnější, napínavější a syrovější.. slepej veterán Lang mi prostě sednul jako málokterá postava..