Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (860)

plakát

The Gray Man (2022) odpad!

Velmi nerada dávám odpad, když už se to točilo v Praze, ale nemůžu jinak. Ubrat půlhodinu a tak 10 zcela neskutečných akcí včetně té v letadle a bylo to ok. Takhle to nezkousnu. Dělat idiota z diváka jde jen po určitou hranici.

plakát

Boží mlýny (2021) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale snaha našich herců podat uvěřitelný výkon se míjí účinkem. Nemáme na to, snažit se napodobovat americké a britské seriály typu Podfukáři (seriál) (2004).natočit je jedna věc, avšak uvěřit postavám nejde. Prostě odříkávají text jak na vánoční besídce. Sice se sem tam najde pokus a to je vše. Reportérka je trapná husička a příběhy jsou nedomyšlené. V našich podmínkách téměř neuskutečnitelné. Charismatický náboženský vůdce?  Vybrali dost špatnou osobu, jemu bych nedala ani 10kaček u metra .Myšička a Lábus to trochu zachraňují . Koukat se na to dá, ale za pár dní si na to ani nevzpomenu.

plakát

Řekni cokoliv... (1989) 

Pěkný film, bez mobilů, tabletu  Ještě se komunikovalo z očí do očí, nebo dopisy. Život byl pomalejší a nespěchalo se. Nádhera,

plakát

Drsný a drsnější (1996) 

po opětovném shlédnutí snímku po nějakém čase zvyšuji na plný počet :) Tyhle propletence miluji.

plakát

Špatné vychování (2019) 

Tuto pro Jackmana nezvyklou roli, zvládl na výbornou. Nakonec mě dostalo, že je to skutečný příběh.

plakát

Zabij mě třikrát (2014) 

Co furt máte? Bylo to skvělý, přesně ten typ filmu, co miluji. Černá komedie a pěkný propletenec. Pegg super a po dlouhé době jsem viděla i Browna, který hrál v něčem podobném, myslím, že- smrtící triky a taky to bylo fajn. Trochu skromnosti, vždyť ti chudáci už nemají co točit nenažraným divákům. :)

plakát

Správná posádka (1983) 

Velmi poutavé a ani jsem si neuvědomila ,že to trvá 3hodiny, tak to uteklo

plakát

Skrytá čísla (2016) 

Stejně by mě zajímalo, jak se opravdu tyto úžasné ženy a všechny jim podobné skutečně cítily. Mlčky polykat sousty omezení a přesto pracovat na plný plyn. Myslím, že my si to vůbec nedokážeme ani představit. Už jen ta konvice na kávu by mě vytočila do nepříčetnosti.

plakát

Stydlivý polda (2000) 

Celkem blbost, ale občas pobavila :) Co je to za Itala, když neumí pěstovat rajčata?

plakát

Bábovky (2020) 

Mě pobavila jedna věc, a to, že prosím lze zázračně zrušit důchodové spoření a ještě ten den kupovat zájezd za utržené peníze. Asi už žijeme ve snovém světě. Jinak tato komedie je docela smutná, avšak s docela dobrým koncem. Jen, že v životě by tato situace stopro nenastala.