Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (859)

plakát

Čas smyslnosti (1995) 

Takhle nějak jsem si představovala Karla II. Zvláštní film a výborné výkony všech zúčastněných. Docela jsem cítila ten strašný smrad, který tehdy musel všude panovat. Nevím, jestli takový doktor skutečně existoval, ale chci věřit, že ano. Doporučuji tento film z celého srdce.

plakát

2Bobule (2009) 

Nevím jak kdo, ale mně se to líbilo více než Bobule1

plakát

Výjimeční přátelé (2019) 

Já tak nějak nevím co si mám myslet. Možná se film dotknul mého skrytého vzteku o kterém tuším, že mám. Občas jsem protivná, smutná a náladová a myslím, že bez důvodu. Jenže on tam někde je. Přistihla jsem se, že tu minutu na vzpomínku lidí, kteří inspirovali v dobrém, jsem prožila a vzpomínala také. Spolu s protagonisty. Jenže takové nenásilné vyptávání mě přišlo příliš násilné. Já bych se na místě redaktora neotevřela, ba naopak. Hanks, kterého mám velmi ráda mě v tomhle filmu lezl na nervy.

plakát

Poslední výstřel (2021) 

NE, ani když připustím možnost anděla strážného. Po ohníčku v lese už ani náhodou. Na co taky špinavý prachy. když mi berou dům a farmu, že ano. Prostě se to tentokrát moc nepovedlo a jedna hvězda je jen za Liama, že to dohrál. Nic se nemá hnát na ostří nože. I ve filmu míň je někdy víc.

plakát

Pomsta s chutí třešní (2021) (seriál) 

To bylo teda dost nechutné, ale nakonec jsem to vzala jako parodii a šlo to 70%

plakát

Mechanik (2004) 

Tak teda klobouk dolů, neskutečný výkon a filmový zážitek-děkuji. Podobně luxusní koncert předvedl Joaquin Phoenix ve filmu https://www.csfd.cz/film/628813-joker/recenze/

plakát

Méďa (2012) odpad!

Opravdu jsem se snažila pochopit hodnocení většiny, ale po půl hodině, když si plyšák nastříkal zřejmě tekuté mýdlo  na ksicht při balení pokladní jsem to vzdala. Je to nebetyčná zhovadilost a nechutnost. Fuj

plakát

Zpátky na nohou (2017) 

Jsem právě ve věku hlavních hrdinů, teda 60+ a začínám mít pocit, že jsem pár desítek let taky zahodila. Pravdou je, že člověk už v určitém věku má strach něco zkoušet. Věřte tomu, že starší lidé v UK takhle opravdu žijí a nikdo je nesoudí. Jsou otevření a přátelští, znám z vlastní zkušenosti.  Všude existují různé podniky i s hudbou, kde přijdete a můžete se bavit s kým chcete. Jakoby všichni byli vaši dávní kamarádi. Je to super. Žije tam má kamarádka a dokonce se tam i vdala a to po 50tce, takže jsem tam párkrát byla na dovolené. Věřte, že starší lidé nejsou k politování, ba naopak. Když už se k něčemu odhodlají, jdou za tím. Zde píšící o  geriatricích si zřejmě myslí, že v určitém věku se o sexu nemluví a to je velká chyba. Nebo o životních změnám a mnohým připadají směšní, no přátelé věřte, že i vy nemládnete a jednou budete tím směšným staříkem i vy.

plakát

Banda (2019) (seriál) 

To je teda pořádnej mazec :)