Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Sci-Fi

Recenze (109)

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Ou, po 14 letech mi Bay nadělil film, který se mi líbil. Samozřejmě jsem poznal, že je to Bayovina, asi po třech minutách. Jako vážně, co má s těma prskavkama? Nemůže na Nový rok dělat ohňostroj? Tak jich ve filmech odpaluje za miliony? Takže až na to dobrá akční jízda plná velice příhodného humoru. Fakt jsem se bavil. Good job. Mohl by se vykašlat na Transformátory a začít točit více takových filmů.

plakát

American Animals (2018) 

Naprosto dechberoucí zážitek. Toto dámy a pánové je mistrovské dílo v napětí. Vám říkám, že v druhé polovině budete nervózní, vyděšení a napjatí jako ještě nikdy předtím.

plakát

Americký zabiják (2017) odpad!

Začátek vypadal hodně slibně, ale po asi dvaceti-třiceti minutách jsem to musel vypnout. Tohle není špionážní thriller, tohle je prostě jednoduché, prosté, hloupé, klišovité a... prostě ne. Tohle nejde. Škoda. Začátek mě fakt navnadil.

plakát

Bitva o Passchendaele (2008) odpad!

Co bylo pro lásku všech padlých andělů zase tohle? Tohle nemůžete... tohle prostě nejde...

plakát

31 (2016) odpad!

Tohle se jmenuje 31 asi proto, že je to nejdelší čas, co to někdo dokázal sledovat...

plakát

Dredd (2012) odpad!

Vypnuto po třech minutách... na akční céčko nemám čas.

plakát

Renegáti (2017) odpad!

Ultimátní blbost, vypnuto asi po dvaceti minutách.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Takže opět chce generický záporák zničit celou planetu. Zabránit mu v tom musí parta superhrdinů, kteří nikdy za celý film nejsou ani na vteřinu v život ohrožujícím nebezpečí. To znamená žádné napětí... a hodně špatné psaní ;-) Planeta má být zničena tak, že se spojí tři magické kostky. Film trvá 1:55:00, kostky se spojí v čase 1:28:00 a hrdinové je od sebe otrhnou v čase 1:42:00, takže "nebezpečí" pro planetu hrozilo celých 14 minut :D :D skvělá práce :D Záporák samozřejmě napsaný bez jakékoliv snaživosti, celý film chodí a říká "já vás zničím" a potom na konci "neeeee" :D Jo jinak ty kostky jsou tak nebezpečné, že jednu hlídalo deset ženských s lukem a mečem, druhou pár neozbrojených bouchačů ve studni a třetí jen tak zakopali do země :D Jinak se mi líbí ty boje – protože jsou všechny postavy neporazitelné, tak sebou jen házejí o stěny a asi se předhánějí, kdo tím druhým hodí silněji :D samozřejmě bez následků, protože jsou prostě nezranitelné.. :D tedy až na Batmana, kterým ale pro jistotu nikdo nehází – udělali to jednou a potom ho museli hned položit do postele, tak už na něj ve zbytku filmu byli hodní :D Achjo, no nic, tak se to zase nepovedlo.. snad příště :D Jo a ti hmyzáci vypadají jako Kolektoři z Mass Effectu.

plakát

Don't Knock Twice (2016) 

A toto má jen 56 % proč? Další příklad toho, že by se lidi neměli řídit hodnocením na ČSFD. Tenhle film je poutavý od začátku do konce a ten konec má skutečně co nabídnout. Je to skvěle zahrané, ale hlavně skvěle natočené. Všimli jste si té kamery? Asi ne... co tak čtu komentáře mistrů, tak film je špatný, protože tam čarodějnice byla vidět jen málo, protože nemá film dlouhý úvod a hned se tam něco děje, a protože namísto obyčejného hororu je film doplněný skvěle zvládnutým rodinným konfliktem mezi matkou a dcerou. Cože? :D Dalšímu se film nelíbí, protože nepřináší nic nového, ale I Spit on Your Grave 2 si od něj odnesl 5*, protože je to asi originální námět :D No nic, recenzenti na ČSFD mluví jasně :D vy se jděte podívat :)

plakát

Veronika (2017) 

No není to žádný masterpiece a většinu filmu je to celkem nuda, ale má to pár dobrých okamžiků a oceňuji, že se zde nevyužívají laciné lekačky jako v 99 % dnešních tzv. hororů... jen škoda, že ten dojem tak trochu kazí ono "podle skutečných událostí" ...když to vychází ze spisu nějakého policajta, který mohl napsat tak leda prvních a posledních pět minut filmu.. :D a asi taky vím, proč viděl, co viděl, ono to totiž bylo poznat i na tom herci – byl nalitej jak konev :D