Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (241)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Na první shlédnutí perfektní, na druhé už to pro mě taková bomba nebyla. Hudba byla dobře vybraná, ale nic ve mě nezanechala. Jinak po vizuální stránce dokonalé, po herecké taky skvělé. Hlavně Dicaprio a Waltz se předvedli. Možná, kdyby to nebylo tak dlouhé, bylo by to lepší. Úplně film posoudím, až se na něj mrknu potřetí. Prozatím lepší ctverka

plakát

Mama (2013) 

U filmu jsem se nenudila, navíc jsem se místy i bála nebo se lekla. Do třičtvrtě MAMY jsem byla spokojená, ale pak přišel konec, který mě osobně se téměř vůbec nelíbil. Když byla mama vidět v náznacích, tak to bylo bezva. Vypadala děsivě, ale na konci na ní byl záběr v jednom kuse a to mi hodně kazilo dojem. Pak už nepůsobí strašidelně. No, když pominu tento fakt, tak je to pro mě rozhodně lepší průměrný horor.

plakát

Méďa (2012) 

Nelíbí se mi tento typ humoru, je to tak primitivní a hlavně to celkové působilo hrozně oplzle a úchylně. Stačilo jednou.

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Psycho film. Potkat takového magora, to musí být tedy radost. Chudina ženská. Velice dobře natočený film se skvělým výběrem herců. Byla jsem opravdu znechucená. Představa, že mezi námi je tolik úchylů a psychopatů je příšerná. A ten chlap to zahrál bezvadně

plakát

La cara oculta (2011) 

Pro mě hrozně pomalý rozjezd s absolutně nepříjemnou herečkou s plochých hrudníkem, kdy jsem si myslela, že pokud to bude pokračovat v takovém duchu až do konce, tak si to tu jednu hvězdičku "zaslouží". Ovšem od poloviny filmu to začala být paráda. Takový zvrat s chytrou myšlenkou a nečekaným napětím jsem nečekala. Fakt tento film doporučuji.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Když jsem 7 psychopatů viděla poprvé, byla jsem nadšená. Je to chytré, s kaluží černého humoru, vtipné a plné magorů. Když jsem se na tento film podívala podruhé, mé nadšení bylo ta tam. Je to skvělé, ale nejspíš to na 5 hvězdiček pro mě není. Nejlepší ve filmu byl určitě Christopher Walken, Sam Rockwell a překvapivě můj oblíbený zpěvák Tom Waits. 875%.

plakát

Vánoční koleda (2009) 

Vánoční koledu od Zemeckise jsem si zamilovala od první chvíle. Líbí se mi provedení, vizuálnost, hororové prvky. Je to příjemně Vánoční.

plakát

Gambit (2012) 

Asi první půl hodinu jsem se hrozně nudila. Byl tam rukopis Coenů, příjemná kamera, dobrý nápad, ale kde to mělo být vtipné, tak se to najednou utnulo. Kdyby uprostřed filmu nebyla skvělá a vtipná asi pětadvaceti minutová pasáž, tak bych filmu dala max.2 *. Ovšem Rickman předvedl "nečekaně" skvělý výkon a Colin Firth potěšil. Jsem trochu zklamaná, ale na jedno podívání docela dobré.

plakát

Kletba (2003) 

Myšlenka nic moc, ale natočené to nebylo špatně. Film sám osobě mě nijak moc nenadchnul. Konec byl nedotažený, nedomyšlený, jakoby to neplánovaně přestali natáčet o dvacet minut dřív. Za film bych dala slabší dvě hvězdičky, ovšem za naprosto fenomenálního Billa Pullmana musím dát hvězdičky tři. Předvedl ohromný výkon. Určitě jeden z nejlepších.

plakát

Kameňák 2 (2004) odpad!

Takovou sračku už jsem dlouho neviděla. Co mohlo být vtipné, bylo zde naprosto trapné. Nesnáším takové filmy a hrozně mě štve, že vznikají u nás...