Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (159)

plakát

John Wick 3 (2019) odpad!

Po celou dobu jsem měla dojem, že se na filmu podílel i Zdeněk Troška, protože kulervoucích momentů tam bylo až příliš, děj nula.

plakát

Padlé ženy (2002) 

Docela děsivý film, když si člověk uvědomí, že nekouká na zpracování Jeptišky, ale na příběh z 60. let 20. století. Na druhou stranu to není film, který by se dal zapamatovat na dlouho, chyběl tam příběh, který by to nějak víc táhl a ve finále na mě film působil spíš jako výčet nepěkných věcí, které dělaly (a věřím, že skutečně dělaly a fakt ne jen výjimečně) jeptišky "hříšným" ženám.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Nechápu, proč je ten film tak nadhodnocenej, ale asi ho nedokážu patřičně ocenit. Za mě je to příběh o žhavým adeptovi na udání sociální péči. Manželka byla tak šťastná z toho všeho, že si to raději hodila. Osobně mi tam chybělo jen prznění nějaký z dcer s pokračováním ve stylu Hory mají oči. Ten film je děsivější než Vesnice.

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Až moc přeslazený a ten brutální happy end už byl fakt moc. V podstatě Zápisník jedné lásky z prostředí rodea. Jediné pozitivum tam byl Alda.

plakát

Jak balit holky na mejdanech (2017) 

První půlka filmu byla výborná, druhá půlka byla strašná. Nejít na to do kina, nedokoukala bych to. Závěr megatrapnej. Už dlouho se mi nestalo, aby mi za protagonisty filmu bylo trapně, tady to trapno přetrvávalo celej film. Anální humor mě asi opustil s Prcičkama. Ani soundtrack nebyl nic moc. Přitom to bylo tak zábavně rozjetý. Kdyby to mělo o fous nadupanější soundtrack, šla bych do 3*, takhle 2* za Kidman a začátek.

plakát

Rozpolcený (2016) 

První dvě třetiny filmu 5*, ale pak se to začne rapidně kazit s bestií. Co mohl být dobrý thriller, bylo pokaženo béčkovým hororem ke konci.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

První půlka je v podstatě kompletní předělávka animované verze. Co mi vadilo fakt hodně byla animace u Zvířete - hlavně ta mimika nebo co to mělo být. Obsazení některých postav bylo fakt spíš úsměvný a asi bych čekala víc, než předělávku animáku. Animáku se to nevyrovná ani omylem. Tři hvězdy za Emmu, zbytek bych asi oželela, ale neurazilo to (bohužel ani nenadchlo). Když už muzikál, tak aspoň s novou hudbou, než v původním filmu.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Líbil se mi celkovej koncept a první díly mě i bavily. Ale celkově bych to brala spíš jako ukázku, jak může jedna trhlá holka šikanovat spolužáky i po svý smrti. Když bych to měla brát vážně, tak je fakt úlet, že vykresluje svoje spolužáky jako by byla jejich oběť a přitom se většinou chovala ona jako blbka. Vlastně asi jediný, co bylo jakž takž obhajitelný byl stalking, situace se značkou a znásilnění, ale jinak se jí vůbec nic nestalo. Takže trochu reálných obrysů to získává až v posledních dílech, přesto to je celkem osvěžující seriál, kterej je trochu jinej než ostatní a hlavně má výbornej soundtrack.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Přemýšlím, jestli jsem viděla stejný film, jako zdejší hodnotící. Chápu, že někomu to mohlo sednout, ale označit to za nejlepší díl BJ, to teda fakt ne. Pozitivem předchozích dílů byla obyčejná ne příliš atraktivní ženská, které se dějou zmatené, ale reálné věci. Tohle bylo vyloženě mimo - od čekání na určení otcovství až po hromadné účastnění se všech předporodních nesmyslů.

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) odpad!

Nevadí mi, že nebyl happy end. Nevadilo by mi ani zacyklení příběhu a návrat daleko před začátek. Ale nedalo se na to koukat, byla tam spousta blbin kolem a děje minimum. Postavy z předchozích řad tam skákaly jen ve skečích a ve finále by bylo líp, kdyby pokračování nebylo. A to i když vynechám subjektivní dojem, že pokazily i samotné postavy a udělaly z Gilmorových děvčat slepice.