Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Zakázané království

Zakázané království (2008)

Krásná pohádka ve které se konečně setkávají legendy kung-fu . Ani se mi nechtělo věřit ,že režíroval někdo kdo stvořil i myšáka stuarta.Kamera strašně fungovala.Oscarová kamera jen tak mimochodem. Nejsilnější pravidlo této pohádky bohužel opravdu je přehlížet hlavní postavu , zvolenou naprosto nevhodně. Vlastně nevim kde ho vzali . Krásná příroda , příběh je vykořestěnej z Čínský pověsti a značně vytvarovanej k použitelnosti ale na tom nevidim nic tak hroznýho. Opravdu výýborná choreografie . Asi nejvýživnější bezespory ,,seznámení se v chrámu " . Tam mi nechybělo lautr nic od prachu až po nabývající únavu a konečný výsměch byl nad očekávání parádní a na místě. Jackie byl jako potulný opilec naprosto bez chyby a při jeho prví scéně mi tuhla krev. Jackie zraje jako víno. Postupem času se i vcelku adaptoval angarano a to v momontě kdy začal dostávat do těla -už neměl čas kecat . Krásná Yifei Liu , opravdu krásná .

Rambo: První krev

Rambo: První krev (1982)

Nedoceněnej veterán , otravován na špatnym místě bandou kriplů. Přišlo mi až moc reálný chování těch policejních vitamínů . Příběh nese city a Stallone moc nemluví což mu dokonale sedí.

Komando

Komando (1985)

Na tomhle sme s bráchou jako caparti strašlivě rostli , babička nám to natočila (máma byla proti násilí) na vhs a každej výkend byla 4krát přetočená . Arnold to dal skvěle , nabušený dialogy , strašlivá ENERGIE strašně pracuje.Vlastnim teorii otom jak tento film způsobil mou statečnost v pozdějším věku.

Cesta draka

Cesta draka (1972)

Kompletní film Bruce . Neprůstřelná choreografie !

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Výborně připravený Tom Cruise v životní roli , Ken Watanabe výtečně , hudba Hans Zimmer , prostředí krásné a krásná Koyuki Kato a všeci pod vedením Edwarda. Miluji tento film . Dalšího vychvalování třeba není.

Ať žije nebožtík

Ať žije nebožtík (1935)

Vynikajcí sranda od počáteční rentgen scény , přes neustále se objevující konak až po zestárlého , velmi dekadentního jaga pana Hasse , chápete ne...... Hugo Hass ? společně s Adinou prostě pecka.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Co lze tomuto skvostu vytknout ? Asi nic. Úžasný ,film tě pohltí a nenechává tě moc klidným od začátku do konce. Naprosto odhodlaní herci co podlehli úplnému vcítění se do postav , prostředí , efekty a ten PŘÍBĚH , SKVOST . Určitě si zaslouží obdiv a ode mne ho získal navždy.

Šílení

Šílení (2005)

Po výtvarné stránce super (hýbající se maso) a mistr Tříska zahrál skvěle s jeho mánio smíchem.Klasickej Švankmajer.

Hodný, zlý a ošklivý

Hodný, zlý a ošklivý (1966)

Naprosto vévodící western - stylovost - vtip - aura postav - na světě jsou dva typy týpků - blonďák a ostatní pistolníci

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Je třeba zděliti mnohé vážení . Pokud v jedničce chybělo trochu látky tak tady se dočkáte 100% roztoku. Od první chvíle strašně živí a nepřestalo to . Krásně seděli Adki s Vadamanem . Švéd byl výtečně vtipnej , hodně mě bavil.... párkrát sem se přistihnul s otevřenou pusou a to značí mnohé - neuvěřitelnej casting - brutální jízda. Arnold byl skvělej - ten se vrátí vždycky. Strašně dobrý , obrovskej dík SLymu za celej projekt ..- Mazejte před plátno , játambyl 2 a ne naposled.