Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (100)

plakát

Trio z Belleville (2003) 

No, je to dost náročné. Člověku se to buď líbí, nebo to zavrhne. Každopádně se to musí vidět, tak nějak to diváka zformuje a uvědomí si, co je pro něho ve filmu důležité ;)

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) 

Z počátku jsem pochyboval, na co to koukám. Parodie, či skutečně ten film, o kterém jsem četl? Unylý úvod se do filmu vůbec nehodí. Dal pak film pokračuje zcela typickým pohledem průměrných Američanů na Rusko, potažmo Sovětský svaz. To už jsem se naučil respektovat - ne všichni jsme inteligentní. Následuje podivná část filmu, ve které se asi mají dít strašidelné věci, ale já to kvůli dementnímu střihu nepochopil. Hlavně že jsem rozuměl tomu, že se chtěj natáčet při šoustání ve stanu. No a dál... Jestli někdo z Vás, co to viděli, hrál hru F.E.A.R. 3, tak to pozná. ÚPLNĚ JASNÁ VYKRÁDAČKA. Ty objevující se a mizící kreatury, které když stihnete něčím trefit, tak zmizí, to je totiž přesná kopie té hry. Pochybuju, že bych to pochopil, kdybych nevěděl, o co jde. Následuje opět nudná část před teleportem a vysvětlení. Námět má film sakra dobrý, ale totálně to zkurvil. U toho stihl ztrapnit amíky a vykrást hororovou hru. Jestli tohle čte nějaký producent, dejte mi prachy a natočím hitovku roku.

plakát

The Frankenstein Theory (2013) 

No, tak. Vůbec nejde o Frankensteina, v podstatě by to mohla být jakákoliv jiná "nestvůra" a ani by se nemusel měnit děj. První část je ukrutně roztahaná a spousta věcí naprosto zbytečných. Druhá začíná být zajímavější, ale situace, ze kterých se dalo těžit, jsou krátké a odfláknuté. Pár okamžiků se povedlo, to jo, ale debilita hlavních postav nemá obdoby a tak už od počátku jsou odsouzeny k záhubě a průměrně inteligentnímu divákovi to musí být jasné. Režiséra oběsit, herce zavřít, jen stříhače a kameramany nechat jít.

plakát

Dilema (2011) 

Já bych si toto nestáhl, ale našel jsem to ve firemním netbooku po bejvalým pracovníkovi. Dávám jednu hvězdu za to obsazení ženské části hereckého spektra a zvuk motoru, jinak je to úplnej nesmysl, u kterýho jsem jen ztratil drahocenný čas ze svého života. Jo a hrozně moc mi vadilo, jakožto člověku technicky založenému, že celej film se řeší nějakej úplnej technologickej nesmysl a scérista se neobtěžoval ANI NASTÍNIT nějakou byť nesmyslnou představu o technickém provedení té píčoviny!

plakát

Soudce Dredd (1995) 

ABC robot, policejní uniforma s mega rameny, pistole s granátometem a světlicemi... A já si myslím, že to tady z hodnotících pochopilo jen velmi málo lidí.

plakát

Město nemrtvých (2013) 

Jestli jsem na něco v zombie filmech alergický, tak to jsou spory mezi "žijícími". V tomto žánru by u mě film úplně propadl. Ale Lundgren + roboti vs. zombie... skutečně originální kombinace. Hlavně ti roboti. I když se do příběhu namontovali nanejvýš podivně a uměle, je to v tomto druhu filmu vskutku originální a za to dávám tři hvězdy. Lundgren by měl čtvrtou, ale byl tu slabší.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Ano přátelé. Tak takovéhle filmy se dnes už většinou netočí. A je to škoda. Pro milovníky hororů nutnost!

plakát

Signál (2012) 

Čekal jsem něco úplně jiného. Tohle nemá vlastně žádný děj, hlavní postavy jsou krajně nesympatické a chovají se jako dementi. A ten "obraz" prostého vesnického lidu - to si o nich vážně Pražáci myslej, že jsou takoví idioti? (a to žiju v Praze a původem jsem z vesnice). Trapas. Jediná hvězdička za tu Evu Josefíkovou.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Po celý film se mi chtělo brečet a zvracet z těch debilních dialogů. Teda takovýhle kecy jsem už dlouho neposlouchal. A McClane hraje pátý kolo u vozu. Nesmyslnost scénáře závratná. Logické díry a technické nesmysly nejvyššího kalibru. Tohle není, opakuji NENÍ smrtonosná zbraň.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Již příliš infantilní a naivní. Co mě ale neskutečně rozčilovalo, byly ty nesmyslné super technologie. O čem se dalo v jedničce přemýšlet, že by s nadsázkou bylo reálné, zkonstruovatelné a funkční, protože to dávalo i tak trochu smysl , ve dvojce už kulhalo, a tenhle třetí díl už je prostě jen nesmysl a pohádka. A nebo jsem moc starej. Na pohádky. Oblek nic nevydrží, předvádí jeden nesmysl za druhým, režisér tomu absolutně vůbec nerozumí, všichni se chovají jako kokoti... Udělal bych líp, kdybych se za těch 160 Kč ožral levným pivem. Jednu hvězdičku dávám za značku Iron Mana tu druhou za to, že otec si šel koupit los a asi vyhrál, protože už je šest let v čudu.