Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 934)

plakát

Absolvent (1967) 

Hodně silný zážitek... a já vlastně nevím, proč vůbec. Asi hudbou od Simona a Gardfunkela, které poslouchám kudy chodím už delší dobu?! Nebo krásnou Mrs. Robinson či jeji dcerou? Hoffmanem, který ve 30ti hraje výborně nesmělého studentíka? Je to jedno, hlavně, že je!

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Jim Carrey snad hraje v kazdem filmu sam sebe, totalniho magora, ale vychazi mu to pekne, umi to. Je vtipny az trapny, coz je celkove tenhle film.

plakát

Action Man (1995) (seriál) odpad!

Pan Man a jeho tým :D

plakát

Adelheid (1969) 

Je opravdu málo našich filmů, kterým jsem dal plný počet. Adelheid si ho zaslouží. S Vláčilovou režii jsem měl u Markéty Lazarové i na začátku tohohle filmu docela problém. Jeho tempo, ve kterém se snaží všechno precizně a dokonale vykreslit a vcucnout diváka do děje, je sice pomalé, ale funguje na stoprocent.Čepkův herecké um a sexappeal Emmy Černé prostě taky udělá svoje.

plakát

Aeon Flux (2005) odpad!

Nemám rád filmy, které jsou převedeny do buducnosti stovek let. Je tam politický systém a také odpůrci. Aeon Flux, Serenity etc. Jako jasně, žádná adaptace komiksu ještě nikdy nebyla "dokonalá" ale tohle je kravina. Charlize moc rád nemám a ani tady mne nepresvedcila: o scénáří a především režii ani nemluvím. Ten, kdo se na to chce kouknout, nebude normální! Nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli.

plakát

Africká Královna (1951) 

Vtipná role pro Bogarta! Slušela mu, ale raději ho mám jako oholeného elegána, který zná etiketu lépe než pan Špaček, viz. Rick Blaine v Casablance! Sice dostal Oscara a já si hodlám tvrdit, že zaslouženě, není to přesně on. Kejo kolegyně Hepburn byla pravým opakem, otravná a umíněná konzervativní britka s americkým přízvukem. A sama Kathrine se mi vůbec nelíbila, přidávala filmu tak dvacet let stáří a jiskření mezi hlavními hrdiny jsem nezaznamenal, protiklady se sice přitahují, ale jen do určíté hranice. Čas se opravdu projevil na téhle dobrodružno-romantické polokomedie, ale přesto jsem si to poměrně užil.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Po první projekci plné reklam a hloupého, českého dabingu jsem měl možnost vidět tuhle nadupanou akci v originálním znění! Musím uznat, že jsem se mýlil, když jsem to označil a průměr, protože The Bourne Identity a dvě další pokračování září mezi filmy se superagenty. Doug Liman není žádný režiserský eso, ale tohle mu vytknout nemůžu, perfekní po všech stránkách! 9/10

plakát

Agentura bez rizika (2005) (seriál) 

Výbornej serial a nikdo mne nepřesvědčí o opaku! :-))

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Leslie byl považován za komika a skvělého herce pro parodie, což je asi pořád,jako např: Scary Movie. Ale tohle není zrovna povedené. Trošičku ohrané triky, režie už se neujmul Zucker a to se také projevilo. Ale musím říct, že to patří mezi to lepší. Něco se mi tam hodně líbilo.