Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (473)

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Blahem si chrochtám a učůrávám do gatěk. Prostě pecka seriál, který má snahu rozvířit smradlavé stojaté vody stupidních seriálů této doby typu růžovka. Diváci těchto blafů tohle dílko neocení je to jiná liga pro jejich vočadla a ušadla zblbnutá komercí. Doufejme, že mu v dalších dílech nedojde dech a nevyčpí do ztracena. Panu režisérovi Prušinovskému skládám kloubouček, až k nohám. Konečně někdo kdo má odvahu pustit se úplně do jiného tématu než všichni ostatní.Tleskám, jen tak dál. Navíc Most má i výborný hudební podklad.

plakát

Dvojníci (2016) odpad!

Konzumní sračka. Njn, to je tak když si někdo myslí, že umí hrát jen skrz to, že má hezkej ksicht.

plakát

Každý milion dobrý (2016) (TV film) odpad!

Nebezpečné vztahy, aféry a soudkyně Brambora ve filmu. Ach jo, proč už se netočí filmy jako Fanny.

plakát

Eliška má ráda divočinu (1999) 

Přidávám se k těm, kteří by se v tom filmu chtěli ocitnout, nehorázná haluz. Vzpomněla jsem si u toho jak jsem jednou nedokázala po houbičkách uvařit jídlo, protože na mě mluvily všechny potraviny v lednici a voda, která se vesele vařila na plotně ve mně vyvolávala záchvaty smíchu. Přesně stejný pocit ve mě vyvolává celý film, nádherná nostalgie a trip do mládí. Jó, kde ty telecí časy mého mládí jsou. :))))

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Když první co vás napadne je, že by to mohlo být i horší, tož se někde musela stát chyba. Navíc všechny mužské postavy jsou takoví trubci, že je s podivem, že je paní feministická režisérka nevyškrtala z děje vůbec.

plakát

Padesátka (2015) 

Tak jsem si dnes pustila tenhle film. Předem jsem nečetla o čem je, loni jsem jen zahlídla ukázku a věděla jsem, že je to něco o horách a běžkách. Dne 6.7. 2016 mi taky umřel táta, bohužel ne na horách, ale v zaprděné nemocnici a taky mi po něm zbyl jen vzkaz na účtence. Jednou se umřít musí, jen mě mrzí, že on si nemohl vybrat kdy to přijde...

plakát

Nekromantik 2 (1991) 

Tak mám stejný problém jako u prvního dílu. Vždycky jsem si myslela, že nekrofil šustí mrtvolky jen ve stádiui al dente, kdy jsou ještě správně ztuhlé. Navíc mi tu vyvstává pár otázek na vrch. Jak někdo může mít úplně v klidu v normálním panelákovém bytě už značně hnijící mrtvolu, takže z ní musí jít puch jak od ropuch a nikomu to není divné, ani náhodné návštěvě tam nic podezřele nepuší? Za druhé, vždycky jsem si myslela, že nekrofilové jsou pouze chlapi, protože přiznejme si, s mrtvým pinďou, musí být ještě méně zábavy než s živým. Jinak vždycky jsem si myslela, že nekrofilové si hledají ty zachovalé, šukézní mrtvolky, bo přesně k tomu je potřebují a tady nejen, že jsou mrtvolky už značně rozplizlé, ale navíc si je ti nekrofilové i sami vytváří, což mi přijde podivné. Já si vždycky myslela, že nekrofil je nenápadný, bo to, že šustí mrtvolky na něj nemá kdo prásknout a tady si nekrofilové vraždí svoje vlastní mrtvolky. .Taky by mě hrozně zajímalo jak se dala bez internetu dohromady grupa nekrofilaček to se jako jen tak náhodou jednoho dne potkaly v parku, či co? Jinak jsem si už vzpomněla, že ten brutálnější film na podobné téma se jmenuje Visitor Q. No a ještě jednou si rejpnu, moje představa o tom jak si nekrofilové při měsíčku vykopávají mrtvolky taky vzala za své. Když jsem viděla Máňu za bílého dne v lodičkách a s lopatou, tak jsem nevěděla jestli se smát,nebo brečet. Slečna byla fakt nenápadná....

plakát

Nekromantik (1987) 

Jestli se tu na databázi najdou nějací skuteční nekromantikové, tak mi to prosím nemějte za zlé, nejsem v tomto oboru zrovna fajnšmekr, ale tak nějak kdybych si měla vybírat já, tak si vyberu mrtvolku, které vypadá šukézně a ne takového roztékajícího se bezpřirozeňáka. Prostě mi tak u toho přišlo na mysl, že mám hrozně ráda povídku od Bukowského, jak tam ukradnou mtrvolu a ošustí jí jen z toho principu, že se ukáže, že je to nádherná slečna, které by jim za živa nikdy nedala,takže to jsou podle mě parametry výběru, vybrat si někoho, kdo by před váma za živa utekl na strom, ale nechci vám do toho kecat. Druhá mrtvolka zas pro změnu byla moc ,, živá" s neztuhnutou mrtvolkou to podle mě už vůbec nemá cenu, to je snad i lepší živý jedinec. No navíc jak se jim na tom náhrobním kameni kouřilo od zadků, tak jsem si nejdříve myslela, že jsou tak rozpálení vášní, že se jim až zadky zapalujou. Jinak mi to moc kontroverzní nepřišlo, viděla jsem jeden daleko kontroverznější film na toto téma, musím dohledat jak se jmenoval.