Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

The Cellar (2022) 

U hororu si divák buď proužkuje spodky, nebo sebou škube, jako by měl parkinsona, ale tenhle snímek nedokáže s člověkem ani jedno z výše uvedených. Za to dokáže zježit chlupy na rukou do té doby, než zjistíte, že to nejlepší a nejděsivější z filmu už máte za sebou a následuje už jen takový rychle zplácaný konec, od kterého jsem čekal víc do nitra mysli proniknuvší vysvětlení, do kolika se má vlastně napočítat a završit to klasickým dovětkem: "před pikolou, za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát. Už jdu....deset dvacet Péťa s holkou".

plakát

Absurdistán (2006) odpad!

Dejme tomu, že se někdo chtěl pokusit ukázat svět za 500 let, kdy lidstvo totálně zdegeneruje tak, že není ani schopno si zavázat tkaničku od boty, ale je schopno dál řídit média aniž by se něco vysralo proto, že nějaký retard si nevzpomene kam který kabel patří. Vždyť je to totálně postavené na hlavu a všechno kolem by už dávno nemohlo fungovat. Přesto všechno šlape bez údržby? Něco mi na tom nesedí. Za předlohu bych dal klidně 3*, ale vzhledem k hereckým výkonům některých degenů nedám. zahrát retarda neumí každý. Kdyby to hráli retardi od přírody, asi by to bylo lepší.

plakát

Kruhy (2017) 

Očekával jsem pokračování Kruhu, nebo alespoň víc vygradovaný Kruh, což taky oba předchozí splnily. Dočkal jsem se ale ( " prvního dílu " ) zamotaného trojúhelníku mezi lidmi, duchy a magory......Jediné, co cukalo v kině s diváky byla hudba a Samařino oko. Zbytek stál za 3 hvězdy. První dostává Samara za to, že neztratila svůj půvab a um vyškrábat se z obrazovky, ať je jakkoliv veliká; Druhou dávám za hudbu, díky které bylo poznat, že jste šli do kina na něco strašidelného; A nakonec třetí nejdůležitější dám za odvahu otevřít dveře za kterými je jistojistě něco z jiného světa. Málokdy se podaří pokračování kvalitního snímku přinést na stejnou vlnu. Tady se ta nedařící se tradice potvrdila.

plakát

Návštěvníci 3: Revoluce (2016) odpad!

Panenko skákavá, proč??? Proč se někdo pořád snaží kazit skvělý pocit z filmu tím, že natočí pokračování. Jdu se dívat na jedničku. Toto je vážení ale opravdu sračka. Jestli jsem se zasmál jednou, tak je to moc.!!!!!!?????? A hurá, není to církevní.......ha ha ha.!!!!!

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Přidávat můj komentář je zcela zbytečné. Pokud se nudíte a nevíte na co se podívat, aniž by jste u toho museli přemýšlet, je to pravděpodobně jeden z filmů, který je vhodný k tomuto rozpoložení. Hot tub time machine 2 nejspíš zabije další unuděnou 100minutovku. Cestování v čase? To přece umí každý. Do budoucnosti: stačí usnout (1 hodina uteče jako 1 vteřina-když musíte do práce). Do minulosti: ve vzpomínkách (běžte na místo, kde jste dlouho nebyli-to se vrátíte, jak my říkáme, ajn cvaj).

plakát

Osudový dotek 2 (2006) 

nezbývá mi nic, než to opravdu hodnotit jako samostatný film, bez nějaké návaznosti nebo spojitosti s jedničkou (samozřejmě, že návraty do minulosti jsou samozřejmostí). Příběh je zajímavý a má docela něco do sebe. I přesto mám možnost zde reagovat na jedničku. Dvojka je sračka. Hodnotím 3*

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Co dodat. Konečně někdo udělal něco, co stojí za dvě hodiny života filmového nadšence.

plakát

Někdo tam dole mě má rád (2008) 

Samotný děj i nápad by byl v podání profesionálních efektů a herců na mnohem lepší hodnocení, ale to asi jen opakuji ostatní komentáře.

plakát

Poslední tanec Salome (1988) 

jako divadelní představení dokonalé.Jako film poetické a jako umělecký zážitek úchylné svým způsobem. je to snímek u kterého jsem se nenudil ani chvilku byť to bylo přehnané svým autentickým podáním zvrhlosti erotiky násilí a mnou samým jakožto divákem. Dávám 97%. 3% strhávám za šulínka.

plakát

Lesní duch (1981) 

Na tu dobu je to jeden z nejlépe zpracovaných hororů.Já jsem se opravdu bavil.Remake bude asi lepší v tom,že to nebude dabovat jeden člověk.ZLATÉ TITULKY.