Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (14)

Ed Wood

Ed Wood (1994)

Johnny Depp (Ed Wood) si po natáčení filmu koupil dům v Las Vegas, který dříve patřil Belovi Lugosimu. Herec si v něm nechal vybudovat upíří místnost, dekorovanou upírskými maskami, kápěmi, tesáky, špičáky a plakáty slavných upírských filmů. Nechybí v něm ani vzácná kopie románu „Drákula“ Brama Stokera. Dům, který je známý pod jménem „Hrad“, stál Deppa kolem 2,3 milionů amerických dolarů.

Freaky Deaky

Freaky Deaky (2012)

Film je natočen podle stejnojmenné novely Elmora Leonarda.

Osamělý jezdec

Osamělý jezdec (2013)

Během natáčení filmu přijal kmen Komančů Johnnyho Deppa (Tonto) jako svého člena. Depp má ve skutečnosti také indiánskou krev - jeho prababička byla členka kmene Čerokíů.

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Fakt, že scénu k písni „A Little Priest“ natáčeli filmaři několikrát, dokazuje měnící se závěs na okně, který je jednou odtažený a jindy zase zatažený.

Temné stíny

Temné stíny (2012)

Johnny Depp (Barnabas) koupil po smrti Bely Lugosiho, představitele Drákuly ve stejnojmenném filmu z roku 1931, jeho dům v Las Vegas, v němž si nechal vybudovat upíří místnost, kde nechybí ani upírské masky, kápě, tesáky, špičáky, plakáty slavných upírských filmů a také vzácná kopie románu „Drákula“. Dům jej stál okolo 2,3 milionů amerických dolarů a přezdívá se mu Hrad.

Temné stíny

Temné stíny (2012)

Když se Barnabas (Johnny Depp) vrátí do svého domu a představuje se Elizabeth (Michelle Pfeiffer), řekne, že nikdy nezemřel. Avšak v rozhovoru s Angelique (Eva Green) říká: „Zdá se, že i po smrti mám slabost pro živé maso.“

Závrať

Závrať (2009)

Ve části, kdy skupina v dešti vymýšlí, co dál, se střídají scény, kdy Karine (Maud Wyler) čelovku má a nemá čelovku na hlavě.

Železná lady

Železná lady (2011)

Margaret Thatcherová byla první, a prozatím i jedinou, premiérkou VB. Vládla po dobu třech období a to z ní udělalo nejdéle vládnoucí britskou premiérku dvacátého století.

Reklama