Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (17)

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Když Sandru (Leonor Varela) zakopávají do země a házejí na ni hlínu, je možné si všimnout, že při prvním hodu mrkne.

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Ve scéně, kdy Vogelovi (Jean-Pierre Malo) muži prostřelí dveře obrněného vozidla, jeden z nich do auta naskočí pro dva kufříky. Policista jej poté zastřelí a kufříky mu spadnou na zem. V dalším záběru kufříky padají na zem znovu.

Tři oříšky pro Popelku

Tři oříšky pro Popelku (1973)

Popelka (Libuše Šafránková) se rozhoduje, zda má jít na ples a odpočítáváním sloupů se rozhoduje "mám - nemám". Když řekne "mám", není sloup, na nějž ukázala, tím posledním, je za ním ještě jeden. Měla tedy v rozpočítávání pokračovat - jenže to by vyšlo "nemám" a na ples by tedy neměla jít.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Když hlavní hrdina narazí v rokli na Bezzubku, draka si nakreslí a záhy mu umaže jedno ze zadních křídel. Při příchodu do knihovny a následném prohlížení knihy o dracích vyndá nakonec svůj zápisník s obrázkem draka, ovšem ten je v původním nákresu.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Na začátku je při ukázce vesnička ošklivá, sešlá a kolem nejsou žádné lesy. Když se však hlavní hrdina vydá hledat draka, vidíme v okolí mnoho stromů a zeleně.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Po boji s obřím drakem Kliďas Velikán hledá Škyťáka a můžeme vidět ocas Bezzubky, jehož umělá polovina v ohni shořela. Následuje záběr na celého draka s postrojem na zádech. Ten by logicky měl také shořet.

„Marečku, podejte mi pero!“

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976)

Tomáš Holý (Matula) přináší při hodině chemie do třídy vzkaz od ředitele. Na střední průmyslové škole je však přítomnost chlapce z prvního stupně základní školy nesmyslná.

Arabela

Arabela (1980) (seriál)

Poté, co pan Majer (Vladimír Menšík) zapíjí vodou ze skleničky prášek, protože ho z blázince v televizi bolí hlava, položí sklenici na stůl. Když ho však promění čaroděj Vigo (Jiří Sovák) v jezevčíka, sklenička mizí.

Arabela

Arabela (1980) (seriál)

Ve scéně, kdy Arabela (Jana Nagyová) utíká od Rumburaka (Jiří Lábus) do světa lidí, drží létající kufr v pravé ruce. Když se však vzápětí ve světě lidí objeví, drží jej v ruce levé.

Drahé tety a já

Drahé tety a já (1974)

V závěru filmu, kdy jede Michal (Jiří Hrzán) autem naposledy k tetám a cestou si zpívá, je při pohledu čelním sklem možné vidět, že projíždí vesnicí. Při pohledu z profilu auta je však okny vidět příroda.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Když se Bohuš (Bolek Polívka) raduje, že se stal milionářem a vběhne do kukuřičného pole děkovat bohu, vozidlo zastavuje u stromu. Když však Bohuš vystupuje, strom tam již není.

Reklama