Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (180)

plakát

Černé zrcadlo - Démon 79 (2023) (epizoda) 

Napínavý psycho odlehčený občasným humorem. A k tomu skvělý soundtrack. Dala bych plný počet, nebýt toho konce. Měla jsem z něj blbý pocit, jako kdyby nám tvůrci chtěli vnutit to, že se máme nechat manipulovat, a když se nenecháme, tak to špatně dopadne.

plakát

Roboti (2023) 

Povedená oddechovka plná hlášek. A ty elektrické výboje..., to můžeme, my lidé, jen robotům závidět 🙂

plakát

Bigbug (2022) 

Tak tohle je jak ze seriálu Černé zrcadlo. Absurdní i varující satira na dystopickou společnost. A jestli někdo toužil mít chytrou domácnost, tak po tomhle ho to určitě přejde.

plakát

Blondýnka (2022) 

Tak klasický životopisný film to není. Je to spíš život Marilyn Monroe viděný z jejího pohledu. A z divákova pohledu je to hlavně o umění. A je opravdu se na co dívat. Pro mě napínavý, emocionální vizuál.

plakát

Harry a Meghan (2022) (seriál) 

Je to samozřejmě natočeno z pohledu Meghan a Harryho. A i kdyby si tak trochu vymýšleli nebo přeháněli, tak jedním jsem si jistá: ,,Zlatý obyčejný život bez paparazzi a podobný havěti,,.

plakát

Prezidentka (2022) 

Těm tvůrcům asi hodně ležel Miloš v žaludku, když měli potřebu natočit svou zidealizovanou představu o jakože prezidentce.

plakát

Princezna (2022) 

Kdo má rád akční počítačové hry, tak tohle dílo se mu určitě bude líbit.

plakát

Příběhy vesmíru (2022) (seriál) 

Úžasný dokument o vesmíru a o síle života. O jeho propojenosti. O energiích. O čase. O tom jak vše se vším souvisí. Vlastně by se to dalo vystihnout jednou známou, moudrou větou: ,,Jak nahoře, tak dole...,,

plakát

Starodávné apokalypsy (2022) (seriál) 

Je fajn, že je stále co objevovat. Jednou nastane den, kdy mainstream pod tíhou důkazů bude muset uznat, že tu kdysi v dávných dobách byly jiné vyspělé civilizace, stejně jako například církev musela ustoupit od svého přesvědčení, že Země je středem vesmíru.

plakát

Tři tisíce let touhy (2022) 

Krásný, pohádkový vizuál...a to je tak asi všechno. Hezky se mi na to dívalo, ale bylo to takový klouzání po povrchu bez emocí, napětí a děje. Hlavní myšlenka o přáních byla zajímavá. Bylo tam i dost té filozofie, která ale sklouzla až k moralizování. Ve filmu je plno příběhů, které by si zasloužily samostatné zpracování. Například takový film o královně ze Sáby by určitě nebyl k zahození, musel by být ale bez džina.