Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 402)

plakát

Zúčtování (2016) 

Mělo to dobrou atmosféru, bohužel opět plné amerických klišé a nesmyslných konstrukcí jen aby se naplnilo teď už asi povinných 130 minut. Ale B. Aflleck mi do téhle role seděl.

plakát

Anděl zkázy (1962) 

Po Tristaně další z filmů Buňuela, kterého objevuju až teď. Naštěstí aspoň něco. Výborný nápad, skvěle zahraný.

plakát

Vítr v kapse (1982) 

Hodnocení dávám za to, jakej jsem z toho měl pocit před 35 lety :-)

plakát

Půlnoční slunce (2016) (seriál) 

To že, tam je napsáno, že je to od tvůrců Mostu je jednak jen poloviční pravda a jednak tam něco chybělo - Martin a Sága. Zbytečně komplikovaný až překombinovaný s nesympatickejma policajtama - bohužel podprůměr.

plakát

Lucka - život a jak ho žít (2017) (TV film) 

Podobné jako dokumenty H. Třeštíkové - tady s tím rozdílem,že Lucka nevypadá jako typický vyděděnec ze společnosti. hezká tvářička (nejen :-)), slušná, milá, relativně fungující rodina. O to zajímavější příběh, jak málo stačí, aby se člověk dostal až na úplný dno.

plakát

Chvění (1990) 

Typický béčko, možná trochu s humorem, ale ne tolik aby to člověka pobavilo. Expozice přes půl hodiny a pak klasická vyvražďovačka.

plakát

Revizor (1933) 

Geniální Vlasta Burian, ale doplněn neméně dobrými herci - zábava i po 85 letech.

plakát

Mrtvý úhel (2017) 

Velmi dobře natočené, s dobrými herci a syrovým příběhem. Ale těch mezních situací, které hodně šustily papírem tam bylo tolik, že mě to nutilo chvílema přemýšlet o snížení hvězdiček. Ale belgičani si jednou za čas pochvalu zasloužej.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Když jsem vyhráli, tak jsem byl blažený, teď se na to hezky vzpomínalo a rád jsem si to připomněl.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Jedna hvězda za to, že jsem během první půlhodiny koukáním na to pěkný jídlo dostal takovej hlad, že jsem musel sníst půlku mazance. A taky, že jsem pochopil, jak funguje Twitter a že ho nepotřebuju. Jinak absolutně plochý, bezemoční, nudný.