Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Je to taková zábavná červená knihovna o naivní panenské studentce, která učarovala pohlednému milionáři. Erotické napětí se nekoná, zaujala snad jen poslední scéna v herně, což je málo. Hlavní hrdinka vypadá dobře, i její výkon celkem slušný. Zato milionář Grey je sice pohledný muž, ale špatně vybraný typ jako muž, co provozuje BDSM praktiky. Jemu to prostě nevěřím, chybí mu uhrančivost.

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Bylo to zabavny, Isla Fisher i Hugh Dancy sympaticti, takova fajn oddechovka. Vetsinou romanticke komedie nemusim, ale tohle me fakt bavilo.

plakát

Černé vdovy - Epizoda 8 (2019) (epizoda) 

Za celý seriál, byla to taková zábavná blbůstka, některé díly byly povedené, jiné slabší. Pobavila mě třeba scéna, kde je Plodková s Myšičkou v kuchyni a zjeví se tam "mrtvý" Blažek nebo když honí Čvančarová autem Siposovou poté, co se dozvěděla, že čeká dítě s jejím nevlastním synem. Poslední díl byl slabší, zakončení takové nijaké. Blažek, poté co zjistil, že se jich chtěly zbavit manželky a ne Schinken und Salami, měl odjet pryč za sexy barmankou Beretovou. Narážky kapitána na Brno byly trapné. Nejlepší ze 3 vdov byl výkon Čvančarové, Plodková unylá, Siposová moc přehrávající. Líbil se mi Bolek Polívka jako Olin a Anna Karolína.

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Začátek odehrávající se v Itálii super, scéna u večeře mořských potvor, spaní pod přikrývkou v hotelovém pokoji, řízky a basa piv, Kaiser s Dejdarem jako rádoby mafiáni, nepodařený únos. Část v Čechách slabší, dávám průměr.

plakát

Angelika (2013) 

S původní Angelikou to nemá vůbec nic společného, jen název. Původní Angelika je pěkný romantický film, který má své kouzlo i po letech, a to i díky krásné Michèle Mercier a charismatickému robertu Hosseinovi. Hlavní představitelé v nové Angelice se mi vůbec nelíbí, je mezi nimi obrovský věkový rozdíl, není mezi nimi žádná chemie, dialogy jsou příšerné - jak řekla Angelika Peyracovi - dnes splním svou manželskou povinnost, to mě teda fakt rozesmálo, scéna sexu jako z porna, téměř všechny postavy nesympatické, děj to nemá prakticky žádný, je to jakési chaotické, dostává to trochu spád až po zatčení Peyraca. Zaujaly mě jen postavy krále Ludvíka XIV., Filipa de Plessis-Bellière a pes Sorbon. Úplně zbytečný remake.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Naprosto perfektní vylíčení charakterů, já se úžasně bavila. Nejvíce mě zaujali stále telefonující Christoph Waltz a hysterická Jodie Foster. Kate Winslet a John C. Reilly předvedli v roli jejich partnerů rovněž skvělé výkony. Dostalo mě zvracení Kate Winslet, to jsem opravdu nečekala. Ráda se podívám znovu.

plakát

Vítejte v džungli (2003) 

Nevtipná nuda, Sean William Scott děsně otravnej. Jediný, kdo mě zaujal, byl záporák Christophera Walkena a cameo Arnolda pobavilo.

plakát

Rodinka (2010) 

Nevtipná nuda nabalená na otravný produkt placement. Dávám jednu hvězdu za hlavní trojici herců Štěpánková, Kolářová, Hanzlík. Ti se sice snažili, ale s mizerným scénářem to za moc nestálo. Na původní seriál to nemá ani omylem.

plakát

Salamandr (2012) (seriál) 

Seriál se mi velmi líbil, bylo napínavé sledovat jak policista Gerardi odhaluje zkorumpovaný systém. Hlavní hrdina sympatický, připomínal mi komisaře Cattaniho z Chobotnice, jak už tady někdo zmiňoval. Děj plynul pěkně pozvolna, jen v posledním díle to bylo takové uspěchané, ale jinak spokojenost. Dobrá hudba, líbily se mi úvodní titulky se shrnutím minulého děje. Pobavilo mě, že jedna z postav, údajný finanční poradce, se jmenoval Klaus.

plakát

Podfukáři (2013) 

Ten závěrečný zvrat, to scénáristi po...li, co to jako mělo být, větší blbost jsem neviděla!