Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (904)

plakát

Alien Armageddon (2011) odpad!

V případě mnohých parodií na všechno možné, se tvůrci i přes trapnost snaží alespoň netvářit se vážně a odlehčit celou parodii humorem. V tomto filmu na humor zřejmně nezbyly peníze, takže zůstalo jen to trapné pomrknutí na originál ( i když i ten není bůhví co )

plakát

Královská dvojčata (2010) (seriál) odpad!

Tohle je totální magořina i na Disneyovské poměry. Něco takového promítat ve věznicích pro zostření trestu.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dextr je určitě seriál , který všichni tak nějak tajně obdivují - samozřejmně že všichni už se setkaly z myšlenkou že je něco shnilého v právním systému ( po sledování některých zpráv s touto tématikou , si říkám že zabít takového šmejda by nemnělo být trestné ) a řekněme si upřímně že myšlenka někoho takového kdo utekl zákonu jen proto že někdo udělal chybu prostě zabít , napadla už snad každého. Nejsem zastáncem násilí a v tomto seriálu je násilý sice odloženo jakoby na druhou kolej ( nikdy neuvidíte scénu kdy někomu něco uřeže ) ale ........ Ale , je tady důležité , už jen proto že násilí a celé téma seriálu se mi nelíbí - nemám tušení , proč tento seriál není natočen trochu jinak. Dextr mohl být " jen " sociopat , kterej by třeba oběti mučil a donutil k přiznání ale nikoho by nezabil ( ale uznávám že ty které zabíjí si to právem zaslouží - neboť selhal právní systém ) Takové seriály , ale zase na druhou stranu dávají příklad ostatním , v tom smyslu že zabít nějakou zrůdu ( byť 1000 x vynnou ) je snad správná věc. Už tak se v TV oběvuje až moc často obrázek teenegera , kterej vystřílel půl třídy spolužáků. ××× Za mně určitě ne už kvůli tématu - sériový vrah jako hrdina ? No tak nevím .......... Co v seriálu doslova nemám rád , je DEBRA ( sestra ) - ta ženská je sobeckej spratek , kterej musí vždycky prosadit svůj názor - bylo mi líto že ji Dextr v posledním díle 1 série zachránil. Bez ní by mu bylo líp a seriál by mohl být o něco příjemnější. 50 % jsem dal páč tato látka je opravdu na hranici zákona ( takové seriály by mněly být ochráněny nějakými zákony o látce a tématu ) ale úplně ho nezavrhuju - dám mu ještě šanci a zkusím se dívat dál - i když v mém případě to asi nebude moc dlouho. Prostě mi ta látka vadí - sériový vrazi by nemněly být těmi kladnými které máme rádi , ale uznávám že tvůrci se z tím vypořádaly dobře. Scénář nemá moc děr a celý koncept se myslím docela vydařil - jan je škoda že Dextra nechají vraždit tak dlouho ( narážím na fakt že existuje prozatím 8 sérií ) Přece jen je to vrah a unikat tak dlouho spravedlnosti není zrovna moc dobrou vizitkou pro policii , která se musí cítit divně při sledování. PS : pokud by v 1 sérii Dextra chytli , a následně ho umístily do vazby , kde by mohl pomáhat policii s řešením takových magorů jako je on sám , seriál by mohl být o něco zajímavější ( nabízí se alternativa s tajnou vládní organizací , která právě takovéto lidi najímá na zabíjení těch kteří utkly z opátky kvůli hloupé chybě ) Někomu se to může jevit jako blbost , a někdo by chtěl být jako Dextr - já neumím pocítit sympatie k něčemu takovému.

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Možná se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, ale podle mě se jedná o jeden z nejpřeceňovanějších seriálů. Viděl jsem celou první sérii a další díly už bych asi nepřežil. Celkem chápu všechny ty ceny, které Mad meni získali, protože herecké výkony zde opravdu nejsou špatné, ale seriál postrádá ( alespoň v první sérii ) nějaký zajímavější děj, nikam to prostě nesměřuje a nikdy jsem neměl nutkání si po skončení dílu okamžitě pustit další. Postavy jsou vesměs všechny docela nesympatické s několika výjimkama ( např. Betty, Sterling ). A hlavně je to bohužel většinu času strašná nuda.

plakát

Všechnopárty (2005) (pořad) 

Šíp je kretén, který se neumí k hostům chovat normálně. Nikoho nenechá domluvit, neustále hosty přerušuje imbecilníma dotazama, směje se vlastním vtipům, hází humorné narážky na jakoukoliv zmínku o partnerovy (pokud jich bylo víc tak okamžitě přepínám, protože se to zvrhne v sexuální demnci) Hosté jsou sice zajímavý, ale Šíp je v podstatě dostane do situace kdy je mi trapně. Dělá si srandu i z vážných věcí. Kolikrát je mi těch hostů i líto. Dívám se jen občas, a to spíše na nějaké vybrané scénky na internetu. V TV se na to moc nedívám. Rok 2024 - snižuju na jednu hvězdu. Šíp je vážně idiot ještě větší než svého času Novotný a ještě větší kretén než Kraus. Jeho stařecká demence už není k smíchu ale k zamyšlení, komu tam olizule prdel že ho tam pořád trpí.

plakát

Nikdo není dokonalý (1998) (pořad) 

Krampol není moc dobrej ve vyprávění vtipů. Jeho blekotání je něco co oprvdu nemusím. Hosté jsou v pohodě jak kdy a spíše mi docela sedí. Co se nedokonalosti národa týká, tak mi docela vadí ten umělý smích, když někdo neodpoví zrovna 100% správně ( nemyslím ty imbecily cigánský co nerozeznají letadlo od boty ) i když v podstatě odpoví dobře.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Tak tohle bylo hodně přes čáru. Bohužel tyto komedie zřejmě neumím vstřebat jako ostatní.

plakát

Nahoru, dolů (2000) 

Bylo hloupé si myslet že Gwyneth Paltrow sama utáhne celý film. Ben Afflek byl na pár facek. Natasha Henstrige vlastně ani nedostala moc šanci na nějaký větší herecký projev. Celkem nesympatické romantické drama založené na hloupém dilematu.