Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebevědomý mladý společník velké reklamní agentury Buddy Amaral uzavřel kontrakt s leteckou společností Infinity Air. Na letišti se seznámí s atraktivní blondýnkou Mimi a scenáristou Gregem, jenž se vrací z neúspěšné premiéry své první divadelní hry. Greg všem vypráví o své rodině, a že spěchá domů. Jenže letenku sehnal až na další den. A tak se Buddy impulsivně rozhodne a přenechá mu svou. V noci ke své hrůze zjistí, že letadlo se zřítilo. Když Gregova manželka Abby zjistí, že její muž je mezi oběťmi, zhroutí se. Ani Buddy se nedokáže s Gregovou smrtí smířit a začne pít. Nepřidává mu ani fakt, že letecká společnost ve své kampani zneužívá soucitu s mrtvými a jejich rodinami. Nakonec se zhroutí a stráví několik měsíců v protialkoholní léčebně. S Gregovou smrtí se stále nemůže vyrovnat, a tak vyhledá Abby, která pracuje jako realitní agentka, vydává se za zákazníka a dohodí jí výhodnou zakázku. Stráví spolu příjemné odpoledne, když ho Abby pozve na baseball. Dál už se s ní ale vídat nechce, má špatný pocit, že jí tají pravdu. Jeho asistent Seth se však postará, aby se znovu setkali. Buddy se konečně rozhodne říct pravdu. Než to ale stihne, dostane se Abby do rukou nahrávka, kterou pořídila Mimi na letišti. Zklamaná žena Buddyho obviní ze lži a vyhodí ho... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tato záležitost odstartovala tříhvězdičkově, ale místo toho, aby plynule nabírala výšku, postupně ji ztrácela, aby později vlastně jen kopírovala terén. Přes mé silné obavy nakonec nedošlo ke katastrofě, protože to kapitán letu/režisér dotáhl alespoň na nejbližší letiště, kde jakž takž přistál; přesto to pro cestující nebyl vůbec hezký zážitek a spotřeba nevolnostních sáčků byla jistě nadměrná. Film měl dvě naprosto zásadní vady; jednou byl předvídatelný a tím pádem i nudný scénář, tou druhou bylo obsazení hlavní role. Já mám totiž s Benem Affleckem takový drobný problém; myslím si, že je mizerný herec (jeho nejlepším výkonem byla mrtvola ve filmu Smokin' Aces (2006)), a jeho svědecké vystoupení u soudu mi to velmi bolestně připomnělo. Při sledování jeho snahy zahrát trpící lidskou bytost, jsem se v právě takovou trpící lidskou bytost změnil já a nebylo to věru páně Affleckovým přesvědčivým hereckým projevem. Scénárista/režisér se tady ostatně velice snažil hrát divákovi na city, jenže v mém případě těžce narazil. Jednak to dělal hodně špatně, a navíc ve mně narazil na bezcitnou svini, kterou jeho prvoplánové neumětelství nemohlo přesvědčit. Musel jsem se vážně zamyslet nad tím, proč se vracím ke snímkům, které jsem svého času ocejchoval nízkým hodnocením, a došlo mi, že je to taková má forma adrenalinových zážitků. Někdo se sebere a vyrazí zdolávat velehory, kde se v průběhu cesty k vrcholu za krutého mrazu kolikrát i přičůrá ke skále, já (nenacházeje v tom smysl a trvale neschopen podobně fyzicky náročných aktivit) vědomě riskuji svou duševní pohodu. Ano, musím to se vší skromností přiznat, jsem hrdina. / Poučení: Sebedokonalejší horor tě nepřipraví na setkání s Benem Affleckem, který se snaží do své tváře promítnout nějaké emoce. ()

whisker 

všechny recenze uživatele

Typické drama u kterého se vše dozvíte hned na začátku, a pak vyčkáváte než se to provalí. Ničím nezaujme, ani nepřekvapí. U tohoto filmu jsem nenašel ani jednu světlou chvilku. Konec jsem čekal, ale to asi všichni ;-). Herecké výkony nic moc, možná že ze scénáře se vytřískalo maximum, ale mi to nestačilo! ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Tohle už zde bylo x-krát a já se ptám proč? Proč se to pořád dokola točí, pouze se vyměňují herci a detaily v zápletkách? Ben Affleck je navíc naprosto tragický.. hnedle by si zasloužil zlatou malinu. Gwyneth Paltrow je alespoň místy přesvědčivá a navíc je to pěkná ženská, takže se na to dalo i dokoukat. Ovšem jestli to mám zhodnotit v krátkosti, tak Nahoru, dolů je spíše dolů a hodně pod průměrem. Je to snímek hodný hlavního sobotního vysílacího času TV NOVA. Tam mu to bude slušet a reklamy navíc dají filmu trošku napětí :) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Podle mě v pohodě filmík s velmi zajímavou zápletkou, která té romantice dává úplně jiný rozměr... Zatímco většina romantických filmů je na jedno brdo, tady máme "děsivé" tajemství..Myslím že dvojici Ben Affleck a Gwyneth Paltrow to sedlo, a i když to nejsou oscarové výkony pasují k sobě... Konec je takový, jaký je, pochopitelně se dal čekat, ale co už...70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tajomstvá sa nesmú vyzrádzať.“ Scenárista akoby sa vytrieskal jedným dobrým nápadom (Čo by sa stalo, keby ste dali letenku z dobrej vôle niekomu, kto ju potrebuje viac, lietadlo s ním sa zrúti, vy začnete piť, vyhľadáte kvôli výčitkám svedomia rodinu pozostalého a zamilujete sa do nej?) a na ostatné nevládal, alebo kašľal (obzvlášť finálny debilný zvrat s videokazetou je humus). Ani režisér (inak jedna a tá istá osoba) sa príliš nesnaží a snímka skoro vôbec nie je zabývaná podarenými podpornými figúrkami, ktoré sú súčasťou každej poriadnej filmovej romantiky. Nevraviac o tom, aké je to „strašne komerčné“ (kde sú časy, keď Weinsteinovci produkovali filmy ako PULP FICTION, SMOKE a DOBRÝ WILL HUNTING?). Našťastie zostal aspoň nesúrodý, no práve preto zaujímavý, pár Gwyneth Paltrowová a Ben Affleck, ktorým sa pravdepodobne páčila spolupráca v skvelom ZAMILOVANOM SHAKESPEAROVI a tak si vydupali vlastný film. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první film v historii distribuovaný přes satelit. (niceholka)

Reklama

Reklama