Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Dunkerk (2017) 

Perfektní film s úžasnou atmosférou. Kromě dvou důstojníků, jejichž role byla trochu vypravěčská, nepadlo ani jedno zbytečné slovo. Naprosto jsem byl uchvácen leteckými souboji. Tři časové linky, zobrazující jak dlouho tato operace trvala pro jednotlivé zúčastněné, se nádherně prolínaly až do závěrečné scény. Válka je hnus a tento film ukazuje zoufalost, beznaděj a odvahu se kterými se skrz ní každý musí prodírat.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

No, nevím, ale asi jsem se díval na trochu jiný film než většina ostatních. Ve filmu je spousta nelogičností a vyložených ptákovin, které mi dojem opravdu hodně zkazily.

plakát

Pasažéři (2016) 

Taková hezká oddychovka. Hezky se na to kouká. Jen to mělo být trochu více zaměřeno na vztah oněch pasažérů a vynechat tu skoro zbytečnou naivní akci na konci. 3 a 1/2 *

plakát

Doktor Strange (2016) 

Moje pocity z filmu přesně vystihl DaViD'82.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Velké překvapení. Žádná bezduchá mlátička se nekonala. Velmi povedený příběh.

plakát

Deadpool (2016) 

Přesně tohle jsem potřeboval. A hned při úvodních "titulcích" jsem to věděl :-D První třetinu filmu jsem se opravdu neustále řezal smíchy. Pak tempo lehoulince zvolnilo, ale neustále to byl neskutečný nářez. Kdo zase odejde před koncem titulků je TELE!

plakát

Osm hrozných (2015) 

Uff... To zas byla jízda. Co víc dodat? Klasická Tarantinovka se vším všudy. Délka možná opravdu trošku přehnaná, ale zase vás to pěkně uvede do atmosféry a rychlý spád na konci vám vystřelí mozek. Perfektní hudba doprovázející dlooouhé záběry kamery. Opravdu skvělá. Některé scény na mě byly, ale až trochu moc.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Přes občasné zajímavé scény a i trochu vtipu jsem se skoro celou dobu opravdu nudil a nudil. A proto 2*

plakát

Enderova hra (2013) 

Knihu jsem nečetl a tak jsem od filmu čekal spíš jen klasickou sci-fi. To co mě ale čekalo, byl hlavně zajímavý příběh s neskutečným finále, kterému obrazové zpracování vlastně "jen" sekundovalo. Sice velice obstojně a s výbornými hereckými výkony, ale stále hrálo až druhé housle. Po skončení filmu jsem byl ještě dlouho opravdu emocionálně zasažen a hodně jsem nad příběhem a myšlenkou, kterou nám sdělil, přemýšlel. Hlavní závěr z filmu, který z toho pro mě plyne je, že si určitě musím přečíst knihu.

plakát

Creed (2015) 

I když je z některých scén cítit určitá prvoplánovost a nevyhneme se ani několika klišé, tak celkově Creed funguje a je určitě důstojným pokračováním celé série. Sly je opravdu výborný a vše co hraje mu naprosto věříte. Hodně potěší třeba spousta drobných odkazů na předchozí díly. Hudba má k té původní dost blízko, ale Eye Of The Tiger to prostě není ;-)