Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (219)

plakát

Abigail (2024) 

Mistni to (docela pochopitelne) srovnavaji s Ready or not, ale nabizi se daleko trefnejsi srovnani, o rok starsi The Sacrifice Game, ktery by byl jiste povazovan za nizkorozpoctovou kopii Abigail, kdyby vysel pozdeji. A Abigail dela vse, co The Sacrifice Game, jen mnohem lip. Rozhodne jeden z hlavnich kandidatu na horor roku.

plakát

#annaismissing (2023) 

Lip zpracovane a obecne i zajimavejsi, nez #martyisdead, ale cely dojem kazi jedna zasadni vada - je naprosto neuveritelne, ze by bylo hlavnim postavam 15.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Naprostou euforii z obsazeni Offermana, ktery je proste v jadru porad Ron Swanson, vystridal nepredstavitelny sok. Citil jsem se jako Lunak a mel jsem chut rvat: "To je nelidsky!" Rozdychaval jsem to hodne dlouho, ale pak jsem se na ten dil dodival a... ve finale to tak strasny nebylo. Mam tyhle odbocky do minulosti rad, protoze hru jsem hral nekolikrat, ale i tak mi to prislo trosku zbytecny a ty emoce se proste nedostavily.

plakát

The Sacrifice Game (2023) 

Nejvetsi problem filmu vidim v tom, ze se nemuze rozhodnout, jestli chce byt home invasion thriller nebo rodinny film pro deti a na mnoha mistech to pak bohuzel hodne hapruje. Ale v nekonecne konkurenci spatnych hororu aspon trochu vynika.

plakát

Deadstream (2022) 

Ječící muž, který svým nekončícím jekotem přehluší vše, co by mohlo být na filmu zajimavé.

plakát

Případy 1. oddělení - Exploze (2022) (epizoda) 

V rámci nastavené laťky zde působí První oddělení neskutečně amatérsky, když až do půlky dílu vůbec nezačnou přemýšlet nad možností, která je jako jedna z hlavních vyšetřovacích verzí naprosto jasná už od začátku. Závěrečná šaráda u výslechu je něco, po čem by byli rádi, kdyby mohli zůstat aspoň jako pochůzkáři. Bonusové body za Korejse, který si nakonec utrhl celou show sám pro sebe.

plakát

Půlnoční klub (2022) (seriál) 

Uz tak nejak po patem dilu jsem  mel pocit, ze to cele muze skoncit, ze uz bylo odhaleno vse, co se odhalit melo. A mel jsem pravdu. Pak uz se to vlastne jen zbytecne natahovalo a jedine co me drzelo u  sledovani byl Kevinuv pribeh a sympatie k nekterym postavam. Bohuzel to cele potapi naprosto nesnesitelna Ilonka, ktera je hlavni kamen urazu celeho serialu a v konkurenci vice ci mene zajimavych postav pusobi jako solidni pest na oko. Tohle byl absolutni krok vedle a pokud nehodla mezi prvni a druhou radu umrit, tak uz se dal ani nema cenu divat.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Jako film to mozna neni uplne ono, ale jako heavy metalovy videoklip je to pecka. Jen to chtelo vic zapracovat na muzice, Gloryhammer tomu vylozene chybi.

plakát

Úsměv (2022) 

Po celou dobu sledovani jsem mel pocit, ze uz jsem neco podobneho videl (a tim nemyslim povedeny It Follows kteremu Smile nesaha ani po kotniky) a kazda scena mi prisla povedoma a neoriginalni. Film jako takovy se tahne velmi pomalu, coz ostre kontrastuje s prekotnym "vyvojem" hlavni hrdinky, ktera do toho skoci prakticky po hlave a cestu z 0 na "blazen" urazi asi za tri vteriny. A do toho predvidatelne prvoplanove lekacky u kterych jsem myslel, ze prestaly byt in uz pred dvaceti lety.

plakát

Vřískot (2022) 

Za me nejslabsi Vriskot, vsechno je tak nejak nedotazene do konce. Film je opet strasne meta a snazi se tak ospravedlnit svou existenci, ale fakt je ten, ze je mnohem horsi nez to, co jakoze nadnesene komentuje, zvlast ve srovnani s tim, jak s danym tematem pracovaly predchozi dilky. Kdo je vrah vime vicemene od zacatku, samotne vrazdy a vyber obeti nedavaji vubec smysl a hlubsi motivace vrahu je de facto nulova. Film tak nakonec plni ucel jen tim, ze nam ukazuje, jak je dnesni doba "requelu" zvracena, bohuzel tim nejhorsim moznym zpusobem.