Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (218)

plakát

Ong-Bak 2 (2005) 

No, debilita českých distributorů nezná mezí a udělala mi v tom pěkný bordel, kterého ****** napadlo pojmenovat tenhle film Ong-Bak 2, když se jmenuje úplně jinak? S vydáním skutečného Ong-Bak 2 v tom začíná být zmatek...

plakát

G. I. Joe (2009) 

Oddechovka, nic jiného. Vypnout mozek a koukat na neskutečnou sbírku filmových klišé, protože ten film má VŠECHNO (dobrá, chybí tam lesbičky a štěňátko). Nepřemýšlet nad tím že to je debilní a člověk všechno viděl jinde, prostě hloupá jízda která strčí do kapsy většinu pokusů o akční filmy. Někdy ale člověk víc nechce.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

První půlka je dost průměrné akční béčko stavěné na efektech, druhá zas hlavně o kecech. Od převapivého odhalení Marcuse které je snad jen zkopírováno ze scénáře k Total Recall až po srdcervoucí závěr plný sebeobětování. Ano, a John Connor hraje až čtvrté housle v příběhu, kde má hrát první. Hvězdička navíc za Arnolda.

plakát

Rváči (2009) 

Po přečtení komentářů tady jsem váhal, jestli se vůbec podívat, nakonec ale nelituju. Film sice nemá víceméně žádný děj a je děsně klišovitý a průhledný (zlý polda, hodnej polda, gangy a korupce), ale jako nenáročná zábava funguje perfektně, navíc člověk nemá absolutně žádný problém sžít se s hlavními hrdiny, kteří jsou vykresleni až přehnaně kladně. Nudit jsem se nenudil a při hlášce "You're fucked sunshine." ke konci filmu jsem byl štěstím bez sebe. Na vynikající jedničku to nemá ani zdaleka, není to film který bych si pustil dvakrát, ale zklamání rozhodně ne.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Skvele akcni sceny michane s neuveritelne stupidni nudou. Podruhe bych na to do kina nesel, tohle si uziju znovu z HD, kdy budu moct vsechny hovadiny preskocit.

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

Daleko slabší než libovolný díl Futuramy, nicméně ve srovnání s odpadem co přišel potom ještě kvalita.

plakát

Futurama: Fialový trpaslík (2009) (video kompilace) 

Film jsem ani nedodíval a se scénou příchodu Zappa vypnul. Ani jeden zajímavý nápad, ani jediná vtipná scéna. Nudil jsem se víc než u Superhero movie. EDIT: Nakonec jsem se na to večer dodíval, s příchodem Zappa se film rapidně zlepšil (což není ani tak těžké), Bender předvedl pár vtipných věcí a k tomu romantický konec, nicméně stále daleko slabší než libovolný díl seriálu. Celkově tedy první polovina 0 %, druhá 60 %, výsledně tedy 30 %, dvě hvězdy.

plakát

Tohle je Sparta! (2008) odpad!

rozhodně nejhorší film co jsem v poslední době viděl, snaha o vtipnost začíná u marnosti a končí trapností, v celém filmu je jen jediná scéna, která pobaví - souboj Leonida s peršany. zbytek je na poblití.

plakát

Temná legenda (1998) 

Vcelku zajímavý námět totálně utopený v hromadě nesmyslů (vrah bez problémů holýma rukama zabíjí silné chlapy), vykrádaček a hororových klišé. Nejenže film není o nic lepší než libovolná vyvražďovačka kterých jsou všude mraky, ale navíc je horší než většina z nich.