Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

dessa 

všechny recenze uživatele

Tak to byl hodně špatnej pokus o mix všeho možného, nejvíc film kopíruje asi Mean Machine... Především se nejedná o film o hooligans, ale o obyčejnej vězeňskej film (vlastně neobyčejnej, protože i z vězeňskýho hlediska je tu dost píčovin), navíc dost pitomě nadnesenej se spoustou nelogičností a málo dobrejma bitkama... Hraje zde i jeden z typických představitelů padouchů horších B-filmů Matthias Hues, opět jen v malé roli, což už samo o sobě leccos naznačuje o kvalitě filmu... Pořád pro mě nejlepší hooligans-movie zůstává Football factory s Danny Dyerem, ale srovnávat s touhle sračkou to snad ani není nutné...Dámy a cíťové doufám prominou vulgarismy v tomhle příspěvku, nicméně lépe jsem to napsat neuměl... Nechápu hodnocení s více než třemi hvězdami, s výjimkou LIVINGDEADa - díky za tu práci s titulkama... ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Docela hodně rozporuplný snímek, o kterém skutečně doufáte aby byl britský. No,není,ale celkově to není napsané šlatně. Nenudí to,jak by se dalo čekat,naopak je to docela zábavné. Rvačky občas postrádají syrovost,ale na americkou produkci je to vlastně vynikající. Problém snímku je skutečně vlastně jen to, že si hrajou na anglcký film,ale zahrané je to dobře vcelku, režírované taky....Scénář občas skutečně příjemně překvapí... Ale kdybysi nekoupili to jméno, vůbec se nemuseli snažit navazovat na jedničku, když jde vlastně o úplně jinou ligu. Ale kdo má rád rvačky, ve filmu si na své přeci jen přijde. 60% a ¨***, což je zde ale v rámci skromných možností skvělý výsledek. ()

Reklama

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film vyčerpal svůj potenciál už v předchozím díle, tohle „volné pokračování“ je jen těžko stravitelná a špatně uvařená kaše, která nepřináší ani zbla zábavy. Postavy jsou nudné a ploché, vězeňské prostředí už tu bylo tolikrát, že už nemá čím šokovat a fotbal za mřížemi, achichouvej … takovej Sly ve filmu Victory předvedl větší šou než tihle fanoušci West Hamu. Koukněte se raději znovu na Green Street Hooligans 1 s Frodem Pytlíkem, protože to je mnohem silnější káva! ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Rváči (Green Street Hooligans 2) je ďalším snímkom o futbalových chuligánoch, ktorí robia všetko možné i nemožné pre česť svojho obľúbeného mužstva a svojej skupiny. Už dopredu je jasné, že s fanúšikovaním futbalu to nebude mať veľa spoločného. Príbeh sa tentokrát odohráva vo väzenskom prostredí, čo veľmi pripomína filmy Trestná lavica, Zločinec a pod. Filmu Hooligans 2005 sa zrejme nevyrovná, rovnako nie je ani zďaleka tak vtipný ako Trestná lavica a chýba mu aj patričná atmosféra Zločinca. Svojich fanúšikov si však určite nájde už len kvôli akcii, zábave a maličkému kúsku napätia. Ja som rád, že som to videl. PS: Vybojuj si rešpekt, inak zomrieš. ()

Raaavenek 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů tady jsem váhal, jestli se vůbec podívat, nakonec ale nelituju. Film sice nemá víceméně žádný děj a je děsně klišovitý a průhledný (zlý polda, hodnej polda, gangy a korupce), ale jako nenáročná zábava funguje perfektně, navíc člověk nemá absolutně žádný problém sžít se s hlavními hrdiny, kteří jsou vykresleni až přehnaně kladně. Nudit jsem se nenudil a při hlášce "You're fucked sunshine." ke konci filmu jsem byl štěstím bez sebe. Na vynikající jedničku to nemá ani zdaleka, není to film který bych si pustil dvakrát, ale zklamání rozhodně ne. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Na výsledkovej tabuli je pred zápasom napísané "Millwall vs. West Ham". Keď sa však po prvýkrát zmení skóre, nápis je v opačnom garde. (GTS_PUNK)
  • V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu. (N0X.)
  • Ross McCall (Dave Miller) je jediný herec, ktorý si zahral aj v predchodcovi Hooligans (2005). (ShortyIC)

Reklama

Reklama