Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Romantický
  • Rodinný

Recenze (11)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Úžasný film ve skvělém hereckém podání Brada Pitta :-).

plakát

Sedm (1995) 

Nemám slov! Za poslední dobu je to ten nejlepší film, co jsem viděla. Film, který mě dokázal posadit na zadek!!! Tento film ve mě zanechal určitý hluboký dojem a donutil mě se opět zamyslet nad tímto světem. Naprosto dokonalý děj.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Bezkonkurenčně nejlepší seriál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! každý díl hltám :-)

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Popravdě řečeno jsem od tohoto filmu neočekávala nic víc, než samé rvačky apod. Ale musím říct, že jsem víc než překvapena! Film je plný emocí, po shlédnutí jej řadím mezi mé nejoblíbenější.

plakát

Dobrá čtvrť (2005) (seriál) 

Úžasný seriál se sympatickými herci - Vilma Cibulková a Martha Issová se svých rolí ujaly skvěle, ty emoce, které ve svých rolích podaly a mnoho dalších. Celkově má tento seriál takový děj, který jsem v jiných seriálech tak trošku postrádala, děj, který má k realitě moc blízko. Tento seriál mě moc překvapil.

plakát

Moje krásná učitelka (2011) 

Celkem lituji toho, že jsem si zakoupila lístek na premiéru tohoto filmu. Tato Romantická komedie pro mě byla až moc předvidatelná a tuctová. Tom Hanks patří mezi nejlepší herce, o to nic, ale režie? Po tomto filmu snad jen - potěš koště.

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Jiří Langmajer a Karel Roden - vynikající herci! Ať už hlášky, které mi utkvěly v hlavě, nebo úžasná atmosféra doprovázena celým filmem, to všechno a ještě více dělá tuto komedii jednu z nejlepších, kterou musel vidět každý Čech!

plakát

Bobule (2008) 

Jedna z nejlepších českých komedií z této doby. Sympatičtí herci a krásné prostředí! Tento film jsem viděla několikrát a stále se u něj nepřestávám bavit. Příjemná letní komedie, kterou mohu jen doporučit ke shlédnutí.

plakát

LOL (2012) 

Francouzskou verzi jsem neviděla, takže nemůžu srovnávat, nic méně mě tento film zaujal. Romantická komedie s předvidatelným koncem podána skvělými hereckými výkony. Miley se své hlavní role ujala skvěle, stejně tak, jako v Poslední písni.

plakát

Plnou parou vzad! (2002) 

Aha, jasně .. příjde mi, že se tady setkávám s lidmi, kteří nemají ani trošku smyslu pro humor. Jak někdo může označit tuto komedii odpadem? Děláte si srandu?!