Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

Naprostá bomba. Kdo nemá rád tento žánr ať si ho nepouští, ale pro příznivce nářez. Herci jakoby z oka vypadli skutečným raperům. Příběh o vzniku těchto legend byl natočen po čertech dobře. Úplně jsem cítil tu sílu toho co chtěli světu říct. Hudební doprovod autentický a originální. Skvele napsaný a natočený film.

plakát

Stážista (2015) 

Pokud čekáte KOMEDII tento film si rozhodně nepouštějte. Jedná se totiž o romanticky rodinné drama. Za celý film jsem se nezasmál. Ano měl jsem na tváři cosi jako úsměv, ale bylo to z dojemnosti příběhu. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci,takže budete chtít aby na konec všechno dobře dopadlo a jako v každém americkém filmu to tak samozdřejmě skončí. Oddychovka na sobotní odpoledne strávenou s rodinou u televize.

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Podprůměrný americký puberťácký film. Filmů se zombíky už tu bylo spoustu a tento snímek se mezi nimi velmi rychle ztratí. Pokud máte film puštění pouze na zabití času a přitom ještě stíháte koukat do mobilu na FB a podobné nesmysly, nic podstatného vám z děje neunikne. Efekty stříkající krve jsou v tomto filmu poměrně dobře a vtipně zpracované. Párkrá uvidíte i nahá ženská ňadra a pár zombii zvířátek.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Velké očekávání,které se nenaplnilo. Tento díl je velkou vykrádačkou nápadů z první série. Z hlavního záporáka jsem se málem pochcal smíchy, když si sundal přilbu...takovej homosexuální slizoun :D Nebudu film hanit, protože byl výborně udělaný, ale já bohužel vyrostl v 90.letech a všechny díly znám nazpamět. Pro nové diváky pecka. Doufám že si najde stejnou diváckou základnu a přitáhne mladší diváky ke starším dílům. Uvidíme co nám přinesou další díly.

plakát

Deadpool (2016) 

Deadpool dostal solovku a stálo to za to. Oproti X-Men Origins: Wolverine dostal mnohem víc šťávy. Akce se střídala s černým, někdy až fekálním humorem, krev stříkala na všechny strany. Zapojení X-menů ( ikdyž dvou nepodstatných postav z říše X ) brilantní nápad, narážky na ostatní komiksovky taky docela zábava. Příběhová linka za mě postrádala nějakou složitější zápletku proto pouze **** . Jinak by to byla plná palba. Těším sena další díl popřípadě o zapojení do DC universe.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Hitman není špatný, ale ani výborný. Hlavní hrdina nemá zrovna moc pěkný ksichtík,ale svou roli zvládl na výbornou. Bezcitně morduje a proplouvá prostředím přesně tak, jako videoherni hrdina. Příběh byl jasný již od začátku, záporák nic moc a slečinka docela ušla. Za mě pohodový filmeček na odpoledne a na zabití dvou hodin.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Původně jsem chtěl dát tři,potom jsem si řekl že možná čtyři,ale nakonec pouze tři. Je toitž hrozná ptákovina, zasadit do občanské války upíry, ale každopádně lepší než nějaká sra*ka ve stylu tvajlajtu :D. Bez přemýšlení se na to koukat dalo, natočeno to bylo také celkem hezky, některé efekty se povedly. Celkově koukatelné,ale jinak prostě totální chujovina :D

plakát

Grave Encounters 2 (2012) 

Po první půlhodině kamarových záznamů se konečně dostaneme do budovy kde na nás čeká hrůza. Už to bohužel není jako v prvním dílu, protože víme co očekávat,ale i tak jsem si párkrát málem cvrknul do kalhot. Skvělý nápad s originální postavou z prvního dílu, ale nebudu prozrazovat děj. Pokud si chcete zvednout hladinu adrenalinu v krvi a moc o tom nepřemýšlet, můžete zvolit tento film v pozdních večerních hodinách.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

V konkurenci s Dobou ledovou 4 zvítězil Madagaskar díky lepšímu příběhu. Nicméně jde také o nastavovanou kaši a doufám že čtvrtého dílu se nedočkám a tvůrci příjdou s něčím originálním. Z hlavy stále nedokážu dostat...taptap tararára afro cirkus, puntíky, puntíky, afro :D a proč vlastně taky né :) pohádka pěkná 4/5*

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Hezká pohádka pro malé děti,ale i dospělý se občas pobaví. Příběh lepší než minulý díl,ale jde už o třikrát nastavovanou kaši.