Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 015)

plakát

Silent Night (2023) 

Ne. Tohle nebylo to co jsem čekal. Nebylo to dobrý. Kinnamana mám rád, ale tady z něj udělali přehrávajícího dementa, rozjezd se táhne jak sopel a čekání na klasickou Woo akci bylo... zbytečný. Stejně jako je zbytečnej tenhle film.

plakát

Alienoid (2022) 

To bylo tak strašně divný a přiblblý...až to bylo děsně zábavný. Možná jsem divnej, ale těším se na druhej díl, páč ten bude přímo navazovat, protože to nemá konec. To vím, neasi, jelikož na tom konci co tam není je to napsaný.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Mně se to fakt líbilo. Hodně moc. Slow burn budovaná atmosféra, skvělá matoucí a zneklidňující kamera a nepříjemné pocity při pohledu jelenovi do očí. Navíc parádní herci. Super.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Dědek furt krutopřísně diktuje. Ten sází... prostě, kámo hustě jede. Story jako teda úplně nepřekvapí, Ving a Simon už vypadají vedle staršího Tomíka jako geronti a i takový ty sidekickový buchty, co dřív tahaly za chámovody jak bohyně, mají teď chtindakouzlo asi jako lehce jeté (tady s flekem a tuhle skrvnkou) matrace pohozené v garáži. Pro návštěvy co nemáte rádi.. Ale jinak... blokbástr jak má bejt kámo!

plakát

#annaismissing (2023) 

Po letech jsem se zase dokopal k filmu z naší provenience.... a k mému překvapení jakože dobrý. I když jsem se zpočátku lehce kroutil, tak postupné napínání a tahání diváka za nos fungovalo dobře. Objektivně 3/5, ale přeci jen z té české hrdosti jednu pecku přidávám..

plakát

Aftersun (2022) 

Ufff... Vůbec nevím co to mělo znamenat. Teda proč to na mě působilo....jako...jakoby mě během celého filmu někdo rozebíral na kousky. Na malé kousky v plíživě se blížící temnotě... Jen aby mě se závěrečnými titulky nechal dlouhé minuty sedět s pocitem strachu a deprese ... Uffff.

plakát

Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023) 

I když je cílovkou mladší publikum, tak mě osobně hlavně celý vizuál neuvěřitelně bavil. Takový animovaný punk... Prostě super.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Výborný film který se potácí na hranici mystična a hororu. Původní velkolepost je tu vyměněna za komorní prostředí jednoho ponurého a tmavého domu a to je moc dobře. Pocit neklidu vyvolává už sama kamera která od první vteřin servíruje obrazy snímané z prapodivných úhlů a tím jen zvyšuje pocit nervozity a stírá hranice mezi realitou a temnou představou. Více váhajícího Hercule Poirota jsem snad neviděl a v jednu chvíli to vypadá na pěkný sešup do niterních pekel... Tohle se povedlo moc a já film mohu jen a jen doporučit.