Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 900)

plakát

The Cloverfield Paradox (2018) 

Ooft. První polovina je alespoň komediálně zábavná, pak to jde do kytek. Moc emocí, nic nefunguje. Meh. Horor to neni vůbec a ke komedii to nemá daleko.

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Krimi průměr s kupou podivných přechodů v ději, kdy jsem kolikrát nevěděl jak na něco přišli. Námět ale super. Škoda toho televizního looku. Místama to působý lacině jak vizuálně tak herecky a choreografně to drhne při potyčkách. Idris s Andym ale super a jen škoda, že ten potenciál zůstal tak nějak na půl plynu nevyužit.

plakát

Chris Rock: Selective Outrage (2023) (pořad) 

Chris Rock je ale hrozně ukřičený, skoro jak ten Kevin Hart a až na pár dobrých fórků a závěr o facce od Wilouše je to tak nějak průměr. Žádná odrovnávačka.

plakát

Deo Killeo: Jugeodo Doeneun Ai (2022) 

Padlo to tu ve více komentech ale ono je to fakt takový korejský John Wick a krvavá akční lázeň od začátku do konce. Hyeok má parádní auru a charisma a strašně mě bavil ve Swordsmanovi. Jen ten soundtrack plný korejského rocku je uplně k prdelovicím, protože to vůbec správně nepodkresluje ty akční scény.

plakát

Manyeo Part2. The Other One (2022) 

Trošku zklamání a velká škoda těch efektů! Oproti bravůrní jedničce tu očividně nebylo tolik finací na CGI a i ten scénář klopítá. Každopádně za mě pořád dobrý, protože je to i přes béčko velký nářez. Ja Jun je korejský Neo.

plakát

Máme tu ducha (2023) 

Taková nezábavná pitlovina pro celou rodinu. Nevýrazní herci kromě parádního Harboura. Anthony Mackie je pro mě asi nejnudnější herec poslední dekády bez charisma. Capa Ameriky se fakt bojím.

plakát

The Last of Us - Napospas (2023) (epizoda) 

Jaj. Nejslabší díl série so far.. Je to neskutečně utahané a fakt nudné. Velký pád dolů co se atraktivnosti a napětí týče. Hodinu čekáš na posledních 5 minut. Tam kde to dvojice gejoušů pár epizod zpět parádně zvládla po všech rovinách to tenhle flashback solidně propálil. To přece šlo natočit líp..

plakát

Ostrov pobřežních vlků (2022) (seriál) 

Neuvěřitelné kolik druhů zvířat žije na jednom ostrově ať už na souši nebo ve vodě a hlavně jak nádherně je ten koloběh života propojen. Člověk je úplné nic oproti matičce přírodě.

plakát

Ad Astra (2019) 

Další z příkladů, kdy je zdejší hodnocení velmi zavádějící. Ad Astra sice není blockbuster s kupou akce, ale to fakt vůbec nevadí, protože to nabízí výbornou uvědomělou cestu napříč vesmírem.