Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (180)

plakát

Plán útěku (2013) 

Když bych měla srovnat "Plán útěku" s "Útěkem z Alcatrazu", natočeným před 34 lety, tak Alcatraz u mě boduje rozhodně více.

plakát

Univerzální uklízečka (2005) 

Univerzální uklízečka má na můj vkus až příliš suchý humor, ale díky hereckému obsazení stojí za shlédnutí.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Kobru 11 jsem nikdy pravidelně nesledovala. Pokud jsem na ni ovšem v telce náhodou narazila, už jsem většinou dále nepřepínala. Zrovna nedávno jsem viděla díl, kdy Semir přeskakoval během zběsilé jízdy z jednoho auta na druhé, přičemž v náručí křečovitě svíral jadernou hlavici ... Tento díl s atomovou bombou mě opravdu velice pobavil. Němci mají velmi zajímavý smysl pro humor. Nebo že by to mysleli vážně? :-)))

plakát

Jak prosté (2012) (seriál) 

Řekla bych, že se jedná o průměrný detektivní seriál. J.L.Miller nemá až zas tak velké charisma, ale svým kukučem dokáže být i přes všechny své tetovačky roztomilý.

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

Fénixův řád je pro mne nejlepší díl z celé Pottrovské série. Kromě příliš umělého obra, bratra Hagrida, mě baví prostě všecko. Nejvíce si ale cením naprosto povedené bitvy mezi Brumbálem a Voldemortem.

plakát

Lásky čas (2013) 

Emocionálně krásné, ale zbytečně dlouhé. Pěkná myšlenka a vhodně zvolené herecké obsazení vám zajistí příjemný filmový zážitek.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Tak praštěnou westernovku jsem ještě neviděla. Scénáristé se jistě nechali inspirovat akčními scénami z Kobry 11. Ze začátku celkem nuda, ale zbytek mě pobavil.

plakát

Peřinbaba (1985) 

Perinbaba ... fascinující a jedinečná pohádka v mnoha ohledech. Uchvátila mě v dětství zejména svou nádhernou hudbou. A když se na ni dívám dnes v dospělosti ... pořád ve mě vyvolává silné emocionální šimrání po těle. Toto se Jakubiskovi prostě povedlo.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Oproti prvnímu dílu je tento Hobit dějově trochu silnější, ale pořád zbytečně rooooztaaahaaanýýýý. Rozdělit celkem hubenou knižní předlohu na 3 tříhodinové filmy... se mi jeví jako idiotský nápad. Místo jednoho kvalitního snímku strávím 9 hodin koukáním na čím dál větší umělotinu. Nebýt silného hereckého obsazení, tak 4 * ani nedám.