Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 552)

plakát

Betonrauš (2020) 

Německá odpověď na Kokain a Vlka z Wall Streetu. Podvodníci tady bohatnou tak rychle, že jsem vůbec nepobral ten mechanismus, na kterým měly být ty jejich podvody založený. Nebylo to asi nic moc sofistikovanýho, protože stejně rychle skončili v lapáku. Jediný, čeho tady bylo hodně, byl koks, děvky a chlast. Jenom z toho se ale kurevsky dobrej film á la Blow uplést nedá. Žák tentokrát zůstává nadále žákem a kvalit svého učitele nedosahuje ani náhodou. Ani náhodou.

plakát

Láska hory přenáší (2022) 

Po půlhodině (zbývá jedna další celá) mám pocit, že to není možný dokoukat, aniž by mě to nějak negativně nepoznamenalo..? Vždyť ty postavy se chovají jedna vedle druhé naprosto dementně..? Někteří to tady chválíte, což si vykládám tak, že se to teprve zázračně rozeběhne, ale tomu se mi už nechce věřit. Proč by někdo napsal první třetinu filmu takhle slabou? Vůbec se mi v tom nechce pokračovat. Jestli to dokoukám a zjistím, že se to fakt zvedlo, tak se vám omluvím, ale momentálně pochybuju o zdravém rozumu všech, kteří tomu dali víc než jednu hvězdičku.

plakát

X (2022) 

Je to ujetý, ale výborně natočený a zábavný.

plakát

Vraždy v Pembrokshire (2021) (seriál) 

Solidní, ale proč máme na konci všichni tolik pochybovat..?

plakát

Archiv (2020) 

Tady ty filmy, kde někdo žije v krabici, v sobě skrývají riziko, že se u jejich sledování může divák cítit, jako by v té krabici byl zavřenej taky. A to není synonymum pro velkou zábavu. To je stav, kdy se v průběhu hodiny a půl začnete ošívat, protože se všechno viděné děje podruhé, potřetí a popáté. Jeden kotrmelec už pak ten výslednej dojem nezachrání. P.S.: Hodně vás tu v souvislosti s Archivem zmiňuje film Ex Machina. Mně osobně se ústřední myšlenka Archivu, respektive obě dvě, líbily víc, ale právě nejen kvůli Ex Machině, ale třeba i kvůli Black Mirroru se s hodnocením držím při zemi, protože ty inspirační zdroje jsou za mě až moc okatý.

plakát

Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (2009) (TV film) 

Sterilní, jakoby televizní filmařina o pro změnu skutečným černošským Forestu Gumpovi. Za to vysoký hodnocení vděčí ten film posledním pěti minutám. Všichni se u toho dojmeme a díky tomu je to jakože super biják. Není. Je nicméně obdivuhodný, že se oba kluci chudé, nevzdělané matky samoživitelky dokázali tak hecnout. Zázraky se dějí.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Když jsem viděl, že Frank Grillo točí asi tak 10 filmů ročně, tak jsem si říkal- no, potěš koště, to bude film… A ono jo- je to výborný! Tohle je důstojnej pokračovatel Hromnic, fakt že jo.

plakát

Jak jsem se stal gangsterem (2019) 

Jasně, je to výrazně lepší, než Jak jsem se zamilovala do gangstera, protože to byl za mě fakt propadák. Tohle má silný finále, z dacana je najednou Mirek Dušín, ale já jim to nežeru. Celkově z toho nejsem odvázanej, gangsterský filmy Patrika Vegy se mi z polské provenience líbí podstatně víc.