Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 551)

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Hrozný triky, hrozný dialogy, hrozný masky, ale parádní výprava.

plakát

Neslýchané: Vzestup a pád značky AND1 (2022) 

Další zajímavá, ve finále zmařená success story. Tentokrát nikoliv příběh jednotlivce, ale v rámci tohoto seriálu poprvé příběh firmy, tvořené třemi majiteli. Rekonstrukce úspěchu značky AND1 byla zdařilá, počátky jejich spolupráce s hráči z ulice musely být úžasná jízda. Trochu mě zklamala pointa, důvod ústupu AND1 ze slávy. Od toho jsem čekal víc. Stejně jako jsem si původně myslel, že to museli kompletně zabalit. AND1 ale existuje dodnes, což tomu ubírá lehce na síle.

plakát

Musím tě svést (2002) 

Před dvaceti lety se mi to v kině nelíbilo, ale dnes mě to v televizi bavilo. Tenhle formát sedí tomuhle filmu líp. Špatný manželství drží díky ráciu často pohromadě líp, než sebeintenzivnější milenecký vztah. Dnes už věřím…

plakát

Mistrovský plán (2011) 

Ani mistrovský plán, ani mistrovský film. Drahá hovadina založená na jedné efektní scéně. Snad kdyby mi Robin Hood a spol. nebyli tak hrozně moc lhostejní. Ale na základě čeho jsem si k nim měl vytvořit vztah?

plakát

Stínohra (2022) 

Wau! Tohle je trochu jiná liga slovensko-českýho filmu!

plakát

Těsně vedle (2007) 

Bavil jsem se. Musím konečně přehodnotit svůj vztah k Benu Stillerovi.

plakát

Neslýchané: Přítelkyně, která neexistovala (2022) 

Úžasný. Pekelně zajímavý, citlivý, místama vtipný, vynikající respondenti, od přímých aktérů jsme dostali odpověď na každou otázku, která nám třeba jen bleskla hlavou, chyběla snad jen osobní konfrontace, ale o té to být nemělo, jen o jednom nešťastným a jednom strašně hodným klukovi, na těch se svět hrozně rád hojí, zvlášť když jsou úspěšní a hrozí, že by se mohli mít lépe, než ostatní- teď možná trochu zbytečně kecám, Mantiho počínání může člověka nutit k poklepání na čelo, ale tenhle film je tu proto, abychom si uvědomili, jak snadné je stát se terčem catfishingu. Je to vlastně i hodně poučné, prostě dokonalý!

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Čekal jsem, kdy tomu spadne řetěz a ono se to nakonec bohužel fakt stalo, ale stejně oceňuju, jak se s tím tahle partička divadelníků dokázala poprat. Po technické stránce tomu není co vytknout, výborná kamera, střih, postprodukce- snad jen pro české filmy typický horší zvuk. Některý vtipy fakt noblesní, poťouchlej úsměv mě neopouštěl. Díky, kluci!

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Masakr! Od A do Z skutečnej! Tahle scéna se odehraje v roce 2075: Boy 1: Můj prapraděda viděl padat dvojčata. Boy 2: Můj prapraděda byl na Woodstocku 1999. Boy 1: Yes, you won.

plakát

Dark Waters (2019) 

Piča…. Dnes mi to slovo připadá krásný. Tohle musíte všichni vidět. P.S.1: Jak moc asi podobný malichernosti řeší Číňani? P.S.2: Už se ví, kdo otrávil tu Bečvu, Andreji?