Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Nevím jak vás, ale mě to pobavilo, rozesmálo a o to myslím, že tu šlo. Je  jasné, že hodně situací, možná i celý film byl hodně "nadsazený", ale musím uznat, že hodně scén bylo jako ze života, hlavně ta, když došlo na hádku o platy. A co se týče té paní Pi.usové - tak takových člověk za život taky potká mraky. Konec komedie byl trochu "pohádkový" - ale celkový dojem byl výborný - dávám plný počet - mě to "udělalo" krásný den.

plakát

Pocta Karlu Gottovi (2022) (koncert) odpad!

Jenom se ukázalo, že Karel Gott byl jenom jeden a jeho písničky neumí pořádně zazpívat skoro nikdo až na výjimky. V některých případech se jednalo přímo o PRZNĚNÍ PÍSNIČEK, až to za uši tahalo. Takoví rádoby zpěváci jako Dasha a spol....,na to nemají. Myslím, že i účastníci Superstar by to zazpívali lépe. Tak nevím jestli to byla spíš ostuda než pocta mistrovi.

plakát

Boží mlýny - Spící lodě (2021) (epizoda) 

- havárie auta - mírně vyboulený blatník na straně spolujezdce a jedná se o smrtelnou nehodu řidiče. Podle mě nedošlo ani k fyzickému kontaktu dvou aut. Tak proč mu řidič uhýbal kamsi do trávy? Už první zápletka trochu pokulhává. - Trapné tajné znamení "prstem o nos" - stále opakující se. A nenápadné jak prase - vždycky se to u toho Myšička usmívá. Snadná předvídatelnost. Nápad to jakejsi je, to jako jo, ale zpracování pokulhává. Kamera - záběry jak ze selfietyče - kamera půl metru od hlavy herce - to je co za nový styl? Už se prostě nemůžu dočkat dalšího dílu.

plakát

Láska v čase korony - Terapie (2020) (epizoda) 

Vynikající, úžasné, strhující, inovativní. Jediná chyba co to má, že to trvá jen 20 minut.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) odpad!

Fantasmagorická slátanina bez ladu a skladu. Už samotné názvy postav zní směšně (alespoň v češtině). Celý systém kouzelníků a jejich hierarchie - směšné, trapné, otravné a nekoukatelné. Rozhodně to není vhodné pro děti, bohužel ani dospělý z toho není nijak chytrý, spíš obráceně. Lidi do sebe sypou takovéto srač...y a pak se diví, že to mají v hlavě pomixované a nerozeznají realitu od fantazie.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Dějová linie celkem slabá, snad to trochu vylepšují některé trikové efetky, ale místy to vypadá že hlavní hrdinové jsou nesmrtelní, přežijí i tam, kde by už všichni byli po pár vteřinách mrtvý. Tradiční úniky na poslední vteřinu, před výbuchem, výstřelem apod. Všechno v poslední milisekundě je nakonec zachráněno....

plakát

Cosby Show (1984) (seriál) 

Vtipné, dobře zpracované, a mnohdy i velmi poučné.

plakát

Raymonda má každý rád (1996) (seriál) 

Výborný sitcom, častokrát vystihuje s naprostým nadhledem situace běžného života a vtipným způsobem z nich těží. Vzhledem k počtu dílů, je až překvapující že si kvalitu udržel po celou dobu. Samozřejmě že některé díly jsou slabší, ale těch moc není. U tohoto sitcomu jsem se hodněkrát nasmál, opravdu od srdce....

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Naprosto famózní, úchvanté, nádherné...člověk ani netuší uprostřed jaké krásy vlastně žije a často tyto krásy přírody má jen na dosah ruky. Velmi dobře zpracovaný dokument o skutečných krásách naší země. Výborný komentář, hudba, záběry...zaslouží si to plný počet.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) 

250.díl - Leoš si půjčuje 20.milion na reklamní kampaň, starý Trébl stále nic netuší...Kluci stále vaří v hotelu, nebudou se přece otravovat s vlastní již dokonale zařízenou hospodou... Jardovi se podaří uvařit první dobré pivo... /// Na počátku to vypadalo na slibný seriál, to jsem si tak myslel do třetího dílu, pak začala sestupná tendence s kvalitou, začali jste vařit z vody, z pěti dílů by se dal udělat jeden kvalitní, ze čtyř sérií jedna. Chtělo by to použít, nějaký program na kompriaci tipu zip. Akorát stále nechápu proč si neotevřou tu svoji hospodu! Aha, už to chápu, ti dva asi šetří po vzoru Leoše půl milionu, aby mohli udělat pořádnou reklamní kampaň.