Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (60)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Ahaa, tak sem šla veškerá kreativní SW šťáva letos.

plakát

Zaklínač - Série 1 (2019) (série) 

Má to své mouchy, ale jako celek dost solidní. Má to pomalejší start, nicméně od 3. dílu se to za mě rozjede. Cavill ztvárnil Geralta líp než bych čekal, Joey Batey byl taky skvělý. Určitě do toho nechoďte s očekáváním, že to bude další GoT. Hry jsem nikdy nehrál, četl jsem jen první knížku a nějak podobně bych čekal live-action Zaklínače. Těším se na další!

plakát

Zelená kniha (2018) 

Jakože není to úplně best picture matroš, ale fakt příjemný film.

plakát

Aquaman (2018) 

Film o rybolidech. Ví přesně co je, a nestydí se za to. James Wan has the golden touch!

plakát

Halloween (2018) 

Tenhle film by se mohl jmenovat "Generic Slasher Movie 1" a nebyli bychom moc daleko od pravdy.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Kde se většina dnešních hororů moc nesnaží, tehle film je celkem opak. Nasnaživost jiných filmů je o to víc zdůrazněn detaily tohoto filmu. Film se rozhodně neopírá o "jump scares", ikdyž jich tam pár má. Nejlepší část filmu je ale rozhodně ta atmosféra, která diváka neustále drží pod palcem. Naposledy jsem něco takového zažil u filmu "It Follows". Nicméně, kde ten film ke konci lehce rozpadá, tenhle všechno pěkně utáhne. Random poznámka: Nedokážu si pomoct, ale přijde mi, že Ari Aster hodně čerpá od Hitchcocka.

plakát

Upgrade (2018) 

Předpokládám, že herci se fakt snažili, ale prostě jim to moc nešlo. Film, který je jinak dost povedený, kvůli tomu dost zaostává. Achjo, připadám si jako hrozný hejtr, ale je to tak. Musím jinak říct, že film je dost dobře natočený. Kamera se hýbe plynule a člověk se nikdy neztrácí. Je očividné, že Whannell to s kamerou umí a kdyby si vybral lepší nasazení, tak může příště vytvořit solidní biják. Chtěl bych každopádně ještě ocenit některé sci-fi vychytávky typu robo-puško-ručičky.