Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (68)

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Do třetice jsme se dočkali konečně konce... film měl zkrátka zůstat u prvního dílu. Ostatní dva pokusy jsou jen snahou autorů vyždímat z této značky co nejvíce.

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Rozhodně nejhorší filmové zpracování komixového Asterixe vůbec. Skloubení Asterixe v Británii a Asterixe a vikingů dopadlo nejhůře, jak jen mohlo. A co se týče např. castingu, tak tvůrci předchozího filmového Asterixova dobrodružství zajistili daleko lepší herecké obsazení (viz. Alain Delon v roli Caesara či minirole Michaela Schumachera). Btw, kam se ztratil Panoramix? Navíc by filmu prospělo i výrazné zkrácení, aspoň tak o 30 minut.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Ve stínu všech Iron Manů, Avengers a Thora se jedná o pouhý průměr a výplň mezi IM 3 a dalšími Marvelovskými filmy. Zároveň má tento seriál rozhodně potenciál, který bude snad naplněn v dalších dílech. Proto po shlédnutí pilotu hodnotím prozatím ***... ke konci 1. série **** - seriál je důstojným elementem stávajícího marvelovského filmového universa a výborně působí jako spojovací a dovysvětlující prvek k ostatním filmům.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Tak i při šesté rychlosti se jedná o svižnou a adrenalinovou podívanou. Teď už jenom doufat, aby se přeřazení na vyšší rychlostní stupeň povedlo i Jamesu Wanovi.

plakát

Pobřežní hlídka (1989) (seriál) 

Joey a Chandler mají zkrátka pravdu... jinak ale tento seriál nemá daleko k mnohým telenovelám (= odpadům TV scény)

plakát

Knight Rider - legenda se vrací (2008) (TV film) 

Jak jsem kdysi nemusel původního Knight Ridera, stejně jako Davida Hasselhoffa, tato verze se mi docela líbila. Ale spíše to bylo tím, že Shelby GT500KR je jedním z mých nejoblíbenějších aut, a celkově mi zde i oproti originálu sedl i casting. I přesto ale více jak 3 hvězdy dávat nebudu... prostě slabší průměr.

plakát

Šílenci na prknech (2001) 

Tak u tohoto filmu si vzpomenu na rčení, když dva dělají totéž, není to totéž. Zejména co se týče pozdějšího filmu K. Janáka, který velmi pravděpodobně v tomto díle našel předlohu pro své snowboarďáky. A tam kde selhal, tam producenti Šílenců na prknech vytvořili jednu z nejlepších zimních komedií. Navíc zde vidíme filmové začátky pozdější hvězdy série Hangover Zacha Galifianakise. Jemu zkrátka tyto nenáročné komedie na míru sedí.

plakát

Inspektor Regan (2012) 

Typický akčně-kriminální film z Velké Británie, který ve svém výsledku nevypadá jako špatné dílo, ale kdybych neviděl Top Gear S18E03, velmi pravděpodobně bych jej minul. Jenom škoda, že tam režisér Nick Love, nenechal původní scénu závěrečného pronásledování a dosavadní drama nepřetvořil tímto krokem na komedii během posledních několika minut filmu. :-) Ale i tak PR přostřednictvím tohoto motoristického pořadu zabralo. Projevilo se vyšším hodnocením a dokázalo přilákat k tomuto filmu nejen fanoušky půvdního seriálu.

plakát

Argo (2012) 

Hodně překvapivý a výborný film na motivy skutečných událostí v produkci průměrného herce, ale za to vynikajícího režiséra. Ben má rozhodně v režii velký potenciál. A komu se toto dílo nelíbí, pro toho existuje jednoduchá odpověď: "Argo, naser si!" :-)