Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

Sám ve stěně (2009) 

Neuvěřitelné, neskutečné, šílené. Must see!!

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Kvalitní horor člověk aby pohledal a světe div se, podařilo se. Rozhodně nejlepši dílko svého žánru za poslední dlooouhou dobu.Obvykle k hororům přistupuji rezervovaně, neboť mě málokterý dokáže zaujmout. Zde se zadařilo více než dost.... P.S. Slabším náturám doporučuji mít po ruce náhradní spodky.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Špičkový thriller který baví od začátku do konce. Farrel dokazuje jak skvělým hercem je, neboť naprostá většina filmu stojí právě na něm a to je dobře. Zajímavý námět odehrávající se na stísněném, co stísněném, přímo klaustrofobním prostoru telefonní budky, která, co hůře se stává nuceným útočištěm hlavní postavy. Scénář prodchnutý kapkou mysteriózna v podobě šíleného střelce s mesiášskými sklony. Nebo, že by nebyl až tak šílený?

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Parta starých známých, výbuchy, pády, bezedné zásobníky, očouzené hlavně, spousta mrtvých a..........kupa drsných hlášek.........Expendables 2.

plakát

Hon (2012) 

Přiznám se, že úplně nevím, jak se k tomuto filmu postavit. Na jednu stranu je Hon skvělý psychologický film s přímočarým, jednoduchým dějem a solidní severskou atmosférou. Na druhou stranu měl film několik nelogičností, které mě dost na***ly. Například to, že se hlavní hrdina v podstatě nikomu ani nepokusí říci, že je nevinný a bohužel to není vše. Tenhle film jasně ukazuje, že většina lidí jsou pitomci se sklonem k unáhleným závěrům, k závěrům pro které ani nemají důkazy, ale k čemu vlastně důkaz, když místo důkazů mají tvrzení malé roztomilé holčičky a jak tvrdí postavy filmu, malé děti přeci nelžou. Jasnou vítězkou o největšího idiota filmu je paní učitelka, která svojí hloupostí hon odstartovala. Takže jak se k tomu nakonec postavit. Na 3* to není, na 5* také ne, takže za 4*.

plakát

Harry Brown (2009) 

Tak tenhle film mě fakt dostal. Michael Caine snad není ani člověk, ještě jsem neviděl roli, kterou by nezahrál na výbornou. Harry Brown mi dost připomínal Clintovo Gran Torino. Jedná se o podobně silný snímek s v podstatě totožnou tématikou, Harry se mi líbil snad ještě více. Bravo!

plakát

Hra (1997) 

Tenhle film mě nesmírně překvapil. Nápaditý děj, skvělé herecké obsazení a jako bonus takřka neustálá nevědomost, kdy si říkáte, jestli je to fingované, nebo je to skutečnost. Vlastně vůbec nevíte jak film dopadne až do závěrečné klapky....pět hvězdiček je na světě. P.S. Ať nikoho ani nenapadne mi dávat k narozkám dárkový poukaz od CRS.

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Černej bouchač řídící se samurajským kodexem, bouchač, kterej miluje svý holuby, to je Ghost Dog a je skvělej!

plakát

96 hodin (2008) 

První půlhodina je roztomile narůžovělá. Tatík se v ní snaží sblížit se svou dcerou, ale nějak mu to nejde. Po další půlhodině na to jde tak nějak chytře, od lesa a snaží se sblížit s dcerou trochu jiným způsobem. Dělá to, co mu jde nejlépe. Mlátí Albánce po hlavě, nakonec vystřílí pár arabáčů, negrů a jednoho tlustého červa a dcera mu dojetím padne do náruče. Že vám to připomíná zrůdné scénáře od Rosamunde Pilcher? Modlím se aby v tom neměla prsty, neboť je tu střašlivá možnost, že by se přes tento film dostala do Hollywoodu a pak nám všem pomáhej Bůh.