Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (34)

plakát

Šestkrát (2013) 

Hlavní hrdinka je naprostá blbka, která se nechá zneužívat od tamních COOL týpků. Když se jí otevře možnost vybudovat vztah vykašle se na to, jelikož to není ten pravý FRAJER. Děj je poměrně snadně a čitelně poskládaný, takže se ani nedočkáte žádného překvápka. Prostě každé dějství je o něco "hardcore" i když zase tak moc se do tohu nepustí. 2* dávám za odvahu udělat v Izraely. Pokud by se toho chopila nějaká evropská nebo USA produkce bylo by tam rozhodně více koziček a lepších scén nežli tady. Takře filmu zdar!!!

plakát

Silicon Valley (2014) (seriál) 

Tak po 6 dílech zatím přesně nevím co si o tom myslet, každopádně dávám tomu rozhodně šanci. Postavy vypadají slibně a uvidíme jak je tvůrci rozpracujou. Určitě stojí za shlédnutí. Zatím 3* po první serii uvidíme jestli.......Filmu zdar!!!!

plakát

Máslo (2011) 

Svěží film se spoustou skvělých postav. Které se od sebe nemůžou více lišit. Na tento film se přesně hodí, aby se kniha nesoudila podle přebalu v tomto případě film dle názvu. Kdyby to šlo dal bych alespoň půl hvězdy navíc. Bez tak hodně dobrá zábava. Filmu zdar.

plakát

Projekt X (2012) 

Ta párty byla prostě Legen-počkej si-dární!!! Ten film je prostě zábava a když k tomu tak přistoupíte tak se budete bavit. Nic víc v tom nehledejte. Teoreticky to můžeme pojmenovat jako dokument jedné středoškolské narozeninové párty:D Filmu zdar!!!

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Na kouknutí se během nudného letního odpoledne zcela v pohodě. Občas se i zasmějete. Taková pohodička při které si můžete vyžehlit prádlo a stejně Vám nic neuteče. Filmu zdar!!!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Zcela dokonalé obrazové zpracování. Hudba skvěle dokresluje každou scénu. Film zajímavě plyne a postupně rozplétá osud J. Gatsbyho. Měl jsem nutkání ze začátku dát všech 5*, ale s koncem filmu jsem musel 1 sundat. Něco do dokonalosti chybělo. Nic to nemění na tom, že se jedná o kvalitní dílo hlavně, které je jednoduše nádherně zpracováno. Filmu zdar!!!

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Nuda a šeď. Až na "pár" zvláštních efektů nic moc. 1* jen za pár obrovských scén, které vypadali docela dobře. Filmu zdar!!!

plakát

Dorian Gray (2009) 

Horor. Určitě ne. Fantasy thriller. Možná. Ovšem nuda a šeď. Příběh 0. Nějaká hlavní dějová linka 0. Výkony herců průměr. 1*. Filmu zdar!!!

plakát

Avengers (2012) 

Akcí nadupaný snímek. Parádní Robert Downey Jr. Veřím, že se dalo vytáhnou z těch hrdinů ještě o kousek víc. Přesto super podívaná. Filmu zdar!!!

plakát

Všemocný (2011) 

Čekal jsem mnohem více. Nápad jako hrom, ale ne zcela propracováno. Z tématu a hlavně nápadu se dalo vytěžit mnohem více. Příjemný film na večer, který není jen tupou komedií nebo nezáživným filmem o ničem. Filmu zdar!