Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (186)

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Tomuhle střevu prostě musím fandit.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

V době svého vzniku docela bomba - dnes už spíš nostalgie a shovívavý úsměv (tohle se nám fakt líbilo?). Na reprízy se proto raději nedívám, abych si uchovala příjemnou vzpomínku na sdílená dobrodružství SG-1.

plakát

Tři mušketýři (2014) (seriál) 

Pokud nebazírujete na dodržení literární předlohy, tak je to docela slušná zábava. Hlavně "moderní slovník" zasazený do 17. století je fakt vtipný..... :-)

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Knihu jsem četla před dvěma lety a na filmové zpracování jsem byla hodně zvědavá a ...... byla jsem spokojená. Ponurost, všudypřítomný strach a beznadějnost té doby na mě působila od začátku až do konce filmu.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Ačkoliv tento žánr není můj šálek čaje, byla jsem příjemně překvapená skvělým zpracováním. Celé dvě hodiny jsem byla napjatá jako struna a rozhodně jsem se nenudila.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Největší bomba byl ruský přízvuk cirkusového tygra.

plakát

Odstřelovač (2007) 

Díky tomuhle filmu jsem objevila úžasné romány Stephena Huntera. A Mark Wahlberg je (nejen) tady k sežrání.

plakát

Památkáři (2014) 

Film z války, kde se (skoro) neválčí, a když, tak na trochu jiné frontě. Místy vtipný, většinou ale dojemně smutný či smutně dojemný. Mě osobně tenhle příběh pohladil po duši a dvě hodinky strávené v kině mi utekly jako voda.

plakát

Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter (1961) 

Podle mého názoru nejlépe zfilmovaná verze, sice taky není úplně přesně podle knižní předlohy, ale mušketýři nejvíce odpovídají mým představám, jaké jsem o nich při čtení románu měla a nechybí ani notná dívka romantiky a humoru. A i když si nepotrpím u mužů na kníry, tak tento d´Artangnan ani ostatní mušketýři by bez knírku nebyl úplní.